خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشهدالرضا(ع) غرق در ماتم و عزای� علمدار کربلاست/ تسلیت دسته های عزاداری� به حضرت رضا (ع) - اخبار خراسان رضوی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 05 مرداد 1402 - 13:48
از نخستین ساعات امروز که مصادف با نهم محرم الحرام و  تاسوعای حسینی است، عزاداران  و هیئت های مذهبی در خیابانهای اطراف حرم مطهر رضوی و در صحن و سرای حرم امام رضا(ع) به سوگ علمدار دشت کربلا نشستند.
حرم،عزاداري،مطهر،رضوي،حسيني،امام،منتهي،كوچه،مشهد

بهگزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، حرم مطهر امام رضا (ع) در روز تاسوعای حسینی و در آستانه عاشورا مملو از عزاداران زائر و مجاور عاشقی است که از جای جای کشور خود را به حرم شمس‌الشموس رسانده‌اند تا عرض ارادت و تسلیت خود را به محضر امام رضا (ع) برسانند.
دسته‌های عزاداری که از جای جای کشور از شهرها و روستاها به مشهد سفر کرده اند تا تاسوعا و عاشورای حسینی در کنار بارگاه مطهر امام رضا(ع) باشند و عرض ارادت خودت را به ساحت خاندان نبوت نشان دهند.
آری امروز به راستای اجتماع حسینی در مشهد الرضا شکل گرفته است اجتماعی که در ان از هر زبان و گویشی حضور دارند، خیابان‌های منتهی به حرم مطهر رضوی نیز مملو از هیئت‌های عزاداری است و هر کسی به شیوه‌ای مشغول عزاداری است از هیئت‌های تبریزی و اردبیل و آذری زبان‌ها گرفته تا زنجانی‌ها و کرمانی‌ها، کرد‌ها و لر‌ها و هیئت‌هایی که از جای جای خراسان رضوی خود را به مشهدالرضا رسانده‌اند.
امروز و همزمان با نهمین روز از ماه محرم الحرام شهر مشهد یک پارچه در ماتم و عزای حسینی است و جز هیئت و دسته های عزاداری و سیاه پوشی خیابان و نوای نوحه خوانی چیز دیگری در خیابان های منتهی به حرم مطهر رضوی مشاهده نمی‌کنیم از هر کوچه و خیابانی که گذر میکنی نوای نوحه می‌آیدو حتی در منازل نیز این روزها مراسم روضه خانگی برپاست و اکثر منازل با پرچم عزا سیاه پوش شده است.
نزدیک تر به حرم که می‌شوی شور حسینی هم بیشتر می‌شود و دسته‌های عزاداری از کوچه پس کوچه های منتهی به حرم خود را برای برپایی نماز و عزای حسینی به حرم مطهر رضوی می‌رسانند و اکثر هیئت ها تا شب در حرم رضوی به عزاداری مشغول خواهند بود و در صحن‌ها و رواق‌های حرم مطهر رضوی مشغول عزاداری برای سالار شهیدان امام حسین (ع) و یارانشان هستند.
انتهای پیام/282/.