خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تقویت نهضت مدرسه سازی در ۴ شهرستان جنوبی استان بوشهر

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 05 مرداد 1402 - 13:07
بوشهر- مسئول نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در جنوب استان بوشهر گفت: در یک سال گذشته در ۴ شهرستان جنوبی استان شاهد رشد و توسعه قابل قبول هستیم.
كلاسه،افتتاح،مدرسه،كنگان،دبستان،شهيد،استان،بردخون،عسلويه

به گزارش خبرنگار مهر، روح الله قاسمی ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با بررسی عملکرد اداره کل نوسازی استان در یک سال گذشته در چهار شهرستان جنوبی استان متوجه رشد و توسعه قابل قبول این حوزه خواهیم شد.
وی اضافه کرد: در شهرستان دیر شاهد افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه حاج ابراهیم طاهری در بردخون، افتتاح مدرسه ۶ کلاسه خدیجه کبری (س) در آبدان، افتتاح دارالقرآن در بردخون، افتتاح مدرسه ۶ کلاسه حافظ در شهنیاء، دبیرستان هشت کلاسه عصمت دوراهک، دبستان ۱۲ کلاسه کوثر بردستان هستیم.
مسئول نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در جنوب استان بوشهر بیان کرد: در کنگان نیز کنگان مدرسه ۱۲ کلاسه قدس و دبستان ۱۲ کلاسه شهید نادری بنک افتتاح شده است.
وی افزود: در جم افتتاح هنرستان ۱۲ کلاسه نوآوران در ریز، افتتاح مدرسه ۶ کلاسه طوبی در انارستان، افتتاح مدرسه ۶ کلاسه حضرت امام صادق (ع) در بهر باغ، افتتاح مدرسه ۶ کلاسه شهید فتحی در علی آباد، افتتاح مدرسه شهید فخری زاده در بهارستان، دبستان ۱۲ کلاسه علامه دهخدا را داشته‌ایم.
قاسمی تاکید کرد: در عسلویه افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه جهاد در بوستانو، افتتاح مدرسه ۶ کلاسه فلاح در سواحل، افتتاح مدرسه ۶ کلاسی حاج راشد مالکی نسب در سهمو، سالن امتحانات ابن سینا نخل تقی در این مدت انجام شده است.
وی افزود: علاوه بر موارد ذکر شده، قراردادهای متعددی نیز برای احداث و ساخت مدارس و فضاهای آموزشی در شهرستان‌های جنوبی منعقد شده است که در راستای محرومیت زدایی آموزشی از چهره شهرستان‌های جم، کنگان، دیر و عسلویه بی‌سابقه و درخشان است.