خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۸ کشته بر اثر انفجار کامیون حامل سوخت در نیجریه

مهر | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 03 مرداد 1402 - 17:56
پلیس نیجریه اعلام کرد که بر اثر انفجار یک کامیون حامل سوخت در جنوب غربی نیجریه در حالی که افراد در تلاش برای تخلیه بنزین آن بودند، دست کم هشت نفر کشته شدند.
نايرا،كاميون،سوخت،جاده

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، پلیس اعلام کرد این کامیون در یکی از محله‌های ایالت اوندو، از جاده منحرف شده و از پهلو واژگون شد.
بعضی از مردم برای تخلیه سوخت کامیون به سمت آن رفتند که به ناگاه تانکر منفجر شد.
تصادف کامیون‌های سوخت در نیجریه رایج است، جایی که فرآورده‌های نفتی اغلب از طریق جاده در سراسر کشور حمل می‌شود زیرا زیرساخت‌های ریلی اغلب قدیمی یا ناکافی است.
قیمت بنزین نیز از ۱۸۹ نایرا (۰.۲۴ دلار) به ۶۱۷ نایرا (۰.۷۸ دلار) در هر لیتر رسیده است که بالاترین قیمت در تاریخ بزرگترین تولیدکننده نفت آفریقا است.
این امر باعث ایجاد مشکلات اقتصادی در کشور شده است، به ویژه برای رانندگان، خانوارها و مشاغل کوچک که از ژنراتورهای بنزینی برای برق استفاده می‌کنند.