خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین پرواز حاجیان ایرانی به وطن

مهر | اقتصادی | سه شنبه، 03 مرداد 1402 - 15:56
عملیات سفر حج از (۳۱ اردیبهشت) آغاز و (۱ تیر) به اتمام رسید و عملیات برگشت از (۱۳ تیر) ماه آغاز و امروز (۳ مرداد) در ساعت ۷:۳۵ دقیقه به اتمام رسید.
دقيقه،لاستيك،ميانگين،عمليات،سفر

به گزارش خبرنگار مهر، شمس الدین فرزادی پور مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در نشست خبری پایان سفر حجاج گفت: عملیات سفر حج از (۳۱ اردیبهشت) آغاز و (۱ تیر) به اتمام رسید و عملیات برگشت از (۱۳ تیر) ماه آغاز و امروز (۳ مرداد) در ساعت ۷:۳۵ دقیقه به اتمام رسید.
وی گفت: ۱۵۱۸ پرواز با ۸۷ هزار و۶۱۹ نفر مسافر داشتیم و مجموعاً میانگین تأخیرات در تهران ۳۵ دقیقه؛ و میانگین هر پرواز ۶۸ دقیقه و در مدینه کمتر و در جده بالاتر از ۶۸ دقیقه تأخیر از عربستان بوده است.
فرزادی پور درخصوص تأخیرات پروازهای حجاج افزود: پیش از آغاز عملیات حج تمامی لاستیک ناوگان‌ها تعویض شد اما در طول سفر حدود ۱۰۰ لاستیک مجدد تعویض شد که هر لاستیک به صورت میانگین ۴۵ دقیقه زمان بر بوده و یکی از دلایل تاخیرها مشکلات فنی بود.
ادامه دارد…