خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اظهارات جوکوویچ درباره کناره گیری از مسترز کانادا- اخبار ورزش جهان - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 02 مرداد 1402 - 11:41
نواک جوکوویچ تنیسور شماره 2 جهان درباره دلیل کناره گیری اش از مسترز تورنتو در کانادا توضیحاتی داد.
تورنتو،نواك،تنيسور،مسترز،صربستاني

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نواک جوکوویچ تنیسور صربستانی از تصمیم خود برای غیبت در تورنتو به دلیل خستگی خبر داد.
نواک جوکوویچ گفت: من همیشه از گذراندن زمانم در کانادا لذت برده‌ام اما پس از صحبت با تیمم به این نتیجه رسیدیم که کناره‌گیری از مسترز تورنتو تصمیم درستی است.
من واقعاٌ امیدوارم که بتوانم در سال‌های آینده به کانادا و تورنتو بازگردم و در آنجا برابر هواداران بزرگ بازی کنم.
کریستوفر یوبانکس تنیسور آمریکایی به جای نواک جوکوویچ وارد قرعه‌کشی اصلی مسترز تورنتو خواهد شد.
جوکوویچ در این فصل سه عنوان قهرمانی کسب کرد که دو تای آن در مسابقات گرند‌اسلم ( تنیس آزاد استرالیا و رولان گاروس فرانسه) بوده است.
این تنیسور صربستانی هفته گذشته نیز به فینال گرنداسلم ویمبلدون رسید اما در نهایت مغلوب کارلوس آلکاراس اسپانیایی شد.
انتهای پیام/