خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادارات استان مرکزی به دلیل آلودگی هوا تعطیل شد- اخبار مرکزی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 02 مرداد 1402 - 10:13
ادارات استان مرکزی، به دلیل استمرار آلودگی هوا امروز دوشنبه دوم مردادماه تعطیل شدند.
تعطيل،استان،تسنيم،سرمايشي،كارگروه،كشيك،غبار،مردادماه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، با تصمیم کارگروه اضطرار وقوع پدیده گرد و غبار، با توجه به پیش‌بینی استمرار شرایط آلودگی هوا و ماندگاری ذرات کمتر از 10 میکرون، امروز دوشنبه دوم مردادماه، کارکنان دستگاه‌های اجرایی در سطح استان (به استثنای دستگاه‌های خدمات‌رسان و مراکزی که دارای نوبت کاری و کشیک هستند) تعطیل هستند.
همچنین این تعطیلی به مراکز آموزشی نیز سرایت کرده و تمامی این کلاس ها و موسسات را تعطیل ساخته به طوری که براساس تصمیمات اتخاذ شده، امروز تمامی کلاس‌های مؤسسات و آموزشگاه‌ها تعطیل خواهد بود.
بانک‌ها و موسسات مالی نیز تعطیل هستند اما براساس تصمیمات گرفته شده، باتوجه به توافق با کمیسیون هماهنگی بانک‌ها، شعب منتخب طبق اعلام کمیسیون هماهنگی بانک‌ها و بیمه‌ها در این روز به صورت کشیک دایر هستند.
همینطور از اصناف و مدیران بخش خصوصی خواسته شده تا به جهت کاهش مواجهه مردم با آلودگی هوا ملاحظات لازم را رعایت و تسهیلات مورد نیاز برای آن دسته از کارکنانی که دارای بیماری زمینه‌ای هستند درنظر گرفته شود.
همچنین مردم استان درخواست شده تا در مصرف برق و استفاده از سیستم‌های سرمایشی صرفه‌جویی لازم را داشته باشند و مدیران ادارات و بانک ملزم به قطع کامل سیستم‌های سرمایشی هستند.
به گزارش تسنیم، علاوه براین براساس اعلام دادگستری کل استان مرکزی براساس مصوبه کارگروه شرایط اضطراری و به دلیل نفوذ توده گرد و غبار در استان مرکزی تمامی ادارات از جمله کلیه واحد‌های قضایی در سراسر استان امروز دوشنبه دوم مردادماه تعطیل است.
انتهای پیام/711/