خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش فروش بلیت قطارهای مسافری برای نیمه دوم تابستان آغاز شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 02 مرداد 1402 - 08:34
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری برای نیمه دوم تابستان در حالی آغاز شد که بررسی‌ها حاکی از ایجاد مجدد صف‌های طولانی در مقابل آژانس‌ها است.
فروش،بليت،صبح،شاهد،ساعت،روز

از دقایقی قبل پیش فروش بلیت قطارهای مسافری برای بازه زمانی ۱۴۰۲/۵/۱۶ تا ۱۴۰۲/۶/۳۱ (مسیرهای رفت تا تاریخ ۱۴۰۲/۶/۳۱ و مسیرهای برگشت تا تاریخ ۱۴۰۲/۷/۱) آغاز شد که در این پیش فروش باز هم شاهد ایجاد صف های طولانی در مقابل آژانس های مسافرتی هستیم و این در حالی که در پیش فروش نیمه اول سفرهای تابستانی این موضوع تکرار و باعث اعتراض تعداد زیادی از زائران شده بود.
براساس این گزارش پیگیری های صورت گرفته در این خصوص حاکی از آن است به علت نبود لکوموتیو و قطعات شاهد خارج شدن تعداد زیادی از ناوگان حمل ونقل ریلی هستیم و این خود زمینه ساز کاهش ظرفیت های صندلی در این بخش است.
گفتنی است فروش بلیت در تمامی محورها توسط فروشندگان حضوری (آژانس ها) از ساعت ۸ صبح روز دوشنبه ۲ مردادماه آغاز شده است.
فروشندگان غیرحضوری (سایت های مجاز) نیز از ساعت ۱۴ روز دوشنبه ۲ مردادماه، فروش بلیت در تمامی محورها را انجام خواهند داد.
بر اين اساس با توجه به فروش حضوری در صبح ما شاهد کاهش چشم گیر تعداد بلیت در فروش های اینترنتی هستیم که این خود برای مسافران آزار دهنده است
همچنين فروش بلیت در ایستگاه های راه آهن نیز از ساعت ۸ صبح روز سه شنبه ۳ مرداد ماه انجام می شود.
حال با توجه به این پیش فروش امیدواریم راه آهن برنامه ریزی مناسب تری در این حوزه انجام دهد.