خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بانک‌ها باید جدی‌تر به حوزه پرداخت تسهیلات ساخت مسکن ورود کنند

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 01 مرداد 1402 - 18:28
دبیر انبوه سازان کشور گفت: بانک ها باید برای پرداخت تسهیلات ساخت مسکن جدی تر عمل کنند تا شاهد تسریع در اجرای پروژه‌های ساخت و ساز کشور باشیم.
مسكن،نهضت،تسهيلات

فرشید پورحاجت گفت: طبق بررسی‌های صورت گرفته تا به امروز بانک‌ها در پرداخت تسهیلات ساخت مسکن همکاری لازم را نداشته اند و این امر زمینه ساز کاهش انگیزه سازندگان به ویژه انبوه سازان برای تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن شده است.
به گفته دبیر انجمن انبوه سازان مسکن کشور، عدم همکاری مناسب بانک‌ها در پرداخت تسهیلات ساخت مسکن باعث شده که رئیس جمهور مستقیم به این موضوع ورود کند چراکه از ابتدای سال در این حوزه تسهیلات کافی برای ساخت مسکن پرداخت نشده و این امر زمینه ساز کاهش سرغت اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن شده است.
او می‌گوید: یکی از مهم‌ترین برنامه‌هایی که می‌تواند زمینه ساز تسریع در روند اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن شود، تزریق منابع مالی به سازندگان است که در این حوزه باید دولت حمایت و برنامه ریزی لازم را انجام دهد.