سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مراسم بزرگداشت ارتحال امام خمینی(ره) در گنبدکاووس برگزار شد

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 13 خرداد 1398 - 21:17
مراسم بزرگداشت ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) با حضور اقشار مختلف مردم در مسجد قائمیه گنبدکاووس برگزار شد.
امام،راحل،انقلاب،خميني،ره،دشمنان،ريشه،مديريت،شرايط،ارتحال

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گنبدکاووس، حجت الاسلام نجفعلی قاسمی امام جمعه فاضل‌آباد عصر امروز در سی‌امین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در مسجد قائمیه اظهارداشت: امروز وظیفه من و شما بسیار خطیر است.
دشمن از نیروهای داخلی و همراه امام راحل، برای‌مبارزه با اندیشه های وی استفاده ‌می‌کند و یکی از اهداف دشمن تحریف شخصیت امام خمینی (ره) است.
وی افزود: ریشه این انقلاب امام راحل است که باید محفوظ بماند و به قول فرمایشات مقام‌معظم رهبری، اگر انقلاب از ریشه جدا شود مانند درختی است که بین ریشه و تنه فاصله افتاده و رابطه غذایی آن‌ قطع شده است.
امام‌جمعه‌فاضل آباد بیان داشت: وظیفه مهم ما در شرایط کنونی شناخت امام راحل و شناساندن آن به افراد جامعه است و رمز ماندگاری انقلاب اسلامی در شناخت این شخصیت و ماندگار ماندن افکار و آرمان‌های امام راحل است.
وی ادامه‌ داد: وحت، اتحاد و صحنه بودن مردم در ‌طول انقلاب اسلامی سبب خنثی شدن توطئه‌های دشمنان شد و از فعالیت‌های مهم امام خمینی(ره) به صحنه آوردن مردم و سهیم کردن آنها در سرنوشت سیاسی خود بود.
حجت الاسلام قاسمی گفت: مهم‌ترین تصمیمی که مجلس خبرگان رهبری پس از رحلت امام گرفت، انتخاب آیت الله خامنه‌ای به عنوان رهبر معظم انقلاب بود که این تصمیم سبب خنثی شدن توطئه‌های دشمنان شد و این‌تصمیم راه امام راحل را بیمه و تضمین کرد.
وی خاطرنشان کرد: رهبر معظم‌ انقلاب جانشین به‌ حق و نعمت بزرگ الهی بود.
به‌ اعتراف دشمنان ایشان‌ یک ابر حریف در جهان هستند که سال‌های پرمخاطره پس از ارتحال امام راحل را‌به‌خوبی مدیریت کردند.
مدیریت در شرایط عادی شاید سخت نباشد، اما در شرایط بحرانی مانند فتنه 88 مدیریت هوشمندانه و عالمانه بسیار سخت است.
امام جمعه فاضل آباد بیان‌داشت: یکی از مهم‌ترین جملاتی که بارها از زبان امام خمینی( ره) شنیدیم و باید آویزه گوش خود کنیم، پشتیبان ولایت فقیه باشیم.
تبعیت و اطاعت تنها با ادعا میسر نیست.
مطیع محض ولایت‌فقیه ‌بودن ‌ضروری است.
انتهای پیام/ ت