خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

غیبت قطعی یک مدافع در بازی اول پرسپولیس

مشرق | ورزشی | یکشنبه، 01 مرداد 1402 - 09:57
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس ناچار به ایجاد تغییر در دفاع کناری این تیم برای شروع لیگ برتر است.
نعمتي،پرسپوليس،بازي،برتر،ليگ،مدافعان،مصدوميت،تيمش

به گزارش مشرق، تیم فوتبال پرسپولیس در حالی به قهرمانی فصل گذشته لیگ برتر و جام حذفی رسید که علی نعمتی با وجود مصدومیت در چند دیدار اخیر تیمش بازی کرد.
مدافع کناری سرخپوشان با عملکردی مطلوب نقش بسزایی در کلین شیت های علیرضا بیرانوند هم داشت تا تبدیل به یکی از بازیکنان اصلی در ترکیب تیمش شود.
با این حال مصدومیت نعمتی چاره‌ای جز عمل جراحی برایش باقی نگذاشت تا این بازیکن همچنان تمرینات انفرادی را پشت سر بگذارد.
دوران نقاهت نعمتی تا دو هفته دیگر ادامه خواهد داشت و به این ترتیب این بازیکن نمی تواند در شروع رسمی پرسپولیس برای بیست و سومین دوره لیگ برتر بازی کند.
نعمتی در حالی بازی با آلومینیوم اراک را از دست داد که یکی از مدافعان تخصصی جناح چپ پرسپولیس شده بود اما حالا چاره‌ای جز تغییر ترکیب پرسپولیس از سوی یحیی گل محمدی برای بازی اول لیگ برتر باقی نمانده است.
باید دید محمدحسین کنعانی زادگان، فرشاد فرجی، مرتضی پورعلی گنجی و گئورگی گولسیانی به عنوان چهار مدافع مرکزی این تیم با نظر کادر فنی در دفاع راست نیز سنجیده می‌شوند یا شرایط دیگری برای خط دفاعی سرخ‌ها پیش می‌آید تا وحید امیری بار دیگر به حمع مدافعان بازگردد.