خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشکل بیش از ۵ هزار بازنشسته برای دریافت وام تا ۲ روز دیگر حل می‌شود

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 01 مرداد 1402 - 09:18
رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی گفت: دائمی شدن متناسب سازی حقوق بازنشستگان باید در برنامه هفتم پیگیری شود.
بازنشستگان،كانون،وام،تامين،ادامه،اجتماعي

علی اصغر بیات رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی اظهار کرد: در دو سال گذشته سامانه‌ای را با کانون عالی بازنشستگان، بانک رفاه و تامین اجتماعی ایجاد کرده ایم که بازنشستگان بدون مراجعه حضوری از طریق سامانه مراجعه می‌کنند و درخواست وام می‌دهند.
۳۵ هزار فقره وام توزیع کردیم و اشکالاتی برای ۵ هزار و ۶۰۰ نفر به وجود آمده و مشکل آن‌ها را هم تا ۲ روز دیگر حل می‌کنیم.
وی ادامه داد: بازنشستگان اگر چک برداشتی و اقساط معوقه نداشته باشند این مشکلات هم برای آن‌ها به وجود نخواهد آمد.
ما تاکنون یک میلیون وام سامانه‌ای به مبلغ ۵، ۷، ۱۰ و ۱۲ میلیون به آن‌ها اعطا کرده و می‌کنیم.
برای پرداخت این وام‌ها چند ارگان مسئول هستند و فقط کانون عالی بازنشستگان تصمیم گیرنده نیست.
بیات در ادامه بیان کرد: دائمی شدن متناسب سازی حقوق بازنشستگان باید در برنامه هفتم پیگیری شود.
فلسفه بیمه تکمیلی این است که در بخش درمان به جامعه هدف خدمات بدهیم، ۴ میلیون و ۱۵۰ نفر تحت پوشش ما هستند و با آتیه سازان هم قرارداد داریم.
وی ادامه داد: توجه خاصی هم به بیماران صعب العلاج و بیماران سرطانی داشته ایم.
شرکت بیمه گر با ۸۰۰ بیمارستان قرارداد دارد و ما تلاش داریم هم از درمان مستقیم سازمان تامین اجتماعی استفاده کنیم و هم تلاش کردیم پرداخت از جیب جامعه هدف را کم کنیم.