خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادامه رگبار پراکنده در برخی از نقاط کشور

مشرق | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 01 مرداد 1402 - 08:23
طی سه روز آینده در برخی مناطق شمال استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، اردبیل و ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی افزایش ابر و رگبار و رعدوبرق پیش بینی می‌شود.
شرق،شمال،خراسان،جنوب،آينده،روز،رگبار

به گزارش مشرق، طی سه روز آینده در برخی مناطق شمال استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، اردبیل و ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی افزایش ابر و رگبار و رعدوبرق پیش بینی می‌شود.
چهارشنبه علاوه بر این نواحی در خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی و پنجشنبه در بخش‌هایی از ارتفاعات شمال شرق سمنان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی افزایش ابر رگبار پراکنده گاهی رعد و برق و وزش باد انتظار میرود.
همچنین طی پنج روز آینده به ویژه در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب در جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات جنوب کرمان، شمال شرق هرمزگان و جنوب شرق فارس رشد ابرهای همرفتی گاهی رگبار و رعد و برق پیش بینی می‌شود.
طی پنج روز آینده در شمال شرق شرق بویژه در منطقه (زابل) جنوب شرق بخش‌هایی از مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز افزایش سرعت وزش باد و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک کاهش دید و کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.
همچنین این شرایط طی سه روز آینده برای نوار غربی کشور انتظار می‌رود.
از امروز تا پنجشنبه دریای عمان و تنگه هرمز و در روزهای سه شنبه و چهارشنبه نیمه شرقی خلیج فارس و دریای خزر مواج و متلاطم خواهند بود.