خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسئولان به شدت مراقب رفتار و عملکرد خود باشند

مهر | استان‌ها | جمعه، 21 دی 1397 - 15:08
ایلام - امام جمعه ایلام گفت: مسئولان در این برهه زمانی حساس به شدت مراقب رفتار و عملکرد خود باشند.
رفتار،سخنان،فتح،دشمنان،گفتار،سالروز،عشاير،ميمك،مسئولان،جمعه، ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام الله نور کریمی تبار امروز در خطبه های نماز جمعه شهر ایلام اظهار داشت:سخنان رهبری در دیدار با مردم قم نوید بخش خروج کشور از بن بست مشکلات و تحریم ها با مدیریت، درایت دلسوزانه و درست مسئولان و همت و سخت کوشی مردم و تکیه به داشته ها و منابع داخلی بود.
وی تصریح کرد: دشمنان از جمله آمریکا هزینه های مالی و جانی زیادی در منطقه انجام داد که همه برنامه های آنها با هوشیاری انقلاب اسلامی به سرانجام نرسید و یکی پس از دیگری شکست خورد.
وی گفت: مسئولان در این برهه زمانی حساس به شدت مراقب رفتار، عملکرد، گفتار و نوع بیان خود باشند تا هم مردم دچار یاس و ناامیدی و سرخوردگی نشوند و هم دشمنان از رفتار و گفتار مسئولان سوء استفاده نکنند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام گفت: تصمیمات غیر منطقی و غلط ترامپ درباره مردم آمریکا و سایر کشورهای جهان از جمله ایران و نیز استقامت مردم ایران اسلامی موجب اضمحلال و تضعیف دولت ترامپ شده است.
امام جمعه ایلام در ادامه به سالروز ولادت حضرت زینب (س) اشاره کرد و افزود: این بانوی باعظمت بعد از مادر گرامیشان برترین چهره زن در گیتی هستند و سخنان کوبنده ایشان و خروش شجاعانه این بانو در دربار حاکمان وقت باعث ماندگاری و تثبیت قیام عاشورا تا همیشه تاریخ شد.
وی به سالروز عملیات فتح میمک نیز اشاره کرد و گفت: این عملیات به خاطر شاخصه های خود در دافوس تدریس می شود اما با این وجود هنوز به زوایای عظمت این عملیات مردمی - نظامی پرداخته و تجزیه و تحلیل نشده و اگر در تقویم روزی را به نام شهدای عشایر ثبت کنند بهترین روز ۱۹ دی ماه و حضور عشایر ایلام در عملیات فتح میمک است.