خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اقدامات خوبی برای تامین آب پایدار در استان بوشهر انجام شده است

مهر | استان‌ها | شنبه، 31 تیر 1402 - 23:57
بوشهر- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: اقدامات خوبی برای تامین آب پایدار در استان بوشهر انجام شده است که می‌تواند زمینه‌ساز بهبود شرایط باشد.
اقدامات خوبی برای تامین آب پایدار در استان بوشهر انجام شده است

ابوالحسن عالی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در راستای تأمین آب پایدار در استان بوشهر اقدامات خوبی صورت گرفته و طرح‌های مهمی را در نقاط مختلف استان در دست اجرا داریم.
وی با اشاره به اجرای طرح‌های بزرگ تأمین آب برای مردم استان بوشهر در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی بیان کرد: افتتاح خط آبرسانی جم پس از ۱۵ سال یکی از رویدادهای مهم حوزه آب در استان بوشهر است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر ادامه داد: با تکمیل و افتتاح این طرح در فاز اول، ۱۰ هزار مترمکعب آب تأمین و منتقل می‌شود که نیمی از نیازهای شهر جم و شهرک‌های آن را تأمین می‌کند.
وی از آبرسانی به ۲۰۰ روستای استان بوشهر بر اساس تفاهم نامه اول و دوم طرح جهاد آبرسانی بین وزارت نیرو و سپاه خبر داد و افزود: افتتاح طرح‌های محرومیت‌زدایی و ارائه خدمات به نقاط محروم از اهداف اصلی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.