خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انقلاب اسلامی با الگو قرار دادن امام حسین (ع) به پیروزی رسید

مهر | استان‌ها | شنبه، 31 تیر 1402 - 13:16
قزوین- نماینده ولی فقیه در استان قزوین گفت: انقلاب اسلامی با تأسی، الگو و اسوه قرار دادن امام حسین (ع) به پیروزی رسید.
امام،مدينه،دين،يزيد،اهداف،مكه،حسين،خارج،مطرح،روز

آیت الله عبدالکریم عابدینی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: انقلاب اسلامی با تأسی، الگو و اسوه قرار دادن امام حسین (ع) به پیروزی رسید و این‌که امام فرمود مثل من با مثل یزید بیعت نمی‌کند، تکلیف ما را در هر عصری، در هر نسلی و در هر دوره و زمانه‌ای روشن کرد.
نماینده ولی فقیه در استان بیان کرد: امام از مدینه خارج شد و قصد کعبه کرد تا در ایام حج در مکه حضور پیدا کند و پیام خودشان را در میان حاجیانی که از سراسر بلاد اسلامی در آن‌جا جمع بودند، منتشر و به نوعی اهداف و مقاصدشان را رسانه‌ای کنند که در این میان اهداف خود از نهضت عاشورا را در وصیت‌نامه‌اش معرفی می‌کنند و زمانی که می‌خواستند از مدینه خارج شوند، وصیت‌نامه را به برادرشان محمد حنفیه سپردند و فرمودند: زمانی‌که من از مدینه می‌روم شما باید مانند چشم و گوش من در مدینه باشید.
وی افزود: اباعبدالله‌الحسین (ع) در وصیت‌نامه خود مسائل بسیاری را مطرح کرده‌اند و ابتدا به وحدانیت خدا، رسالت پیغمبر، حقانیت دین و قرآن شهادت داده‌اند تا این‌که مبادا عده‌ای بگویند که این‌ها از دین خارج شده بودند.
امام جمعه قزوین مطرح کرد: امام حسین (ع) در ادامه وصیت‌نامه خود فرمودند «من برای دنیا خواهی، فساد، منافع شخصی و شر قیام نکرده‌ام؛ بلکه فقط برای این قیام کرده‌ام که امت جدم را در جای حقیقی خودشان قرار دهم؛ یعنی این انحرافی که معاویه و یزید در مسیر رسالت پیغمبر ایجاد کرده‌اند را اصلاح کنم.»
این مسئول عنوان کرد: امام در وصیت‌نامه اهداف خود را اصلاح امت جدشان، امربه‌معروف که همان دعوت به امامت، ولایت و قرآن و دین و بازگشت به دین حقیقی در مقابل دین دروغین اموی، نهی‌ازمنکر که مهم‌ترین منکر آن زمان، موجودیت یزید که همان طاغوت، نفاق و الحاد بود معرفی کردند.
وی در پایان گفت: امام حسین (ع)، پنج روز در بین مکه و مدینه در حرکت بودند و روز سوم شعبان که روز ولادت ایشان است، وارد مکه شدند و در جای جای مسیرشان تا کربلا که نزدیک به شش ماه طول کشید، مطالب بسیاری را مطرح و مبانی انقلاب، اهداف نهضت و علت مخالفت‌شان با یزید را عنوان کردند.