خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای نسخه نویسی الکترونیکی سموم گیاهی در قزوین- اخبار قزوین - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 31 تیر 1402 - 12:13
فرمانده قرارگاه امنیت غذایی استان قزوین از طرح نسخه نویسی الکترونیکی در حوزه فروش سموم گیاهی از مردادماه سال جاری در استان خبر داد.
سموم،قزوين،سلامت،كشاورزي،استان،سالم،محصولات،فروش،ميزان،غذايي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، محمدحسین عطائی امروز در نشست شورای مشاوران سلامت دستگاه‌های اجرایی استان قزوین که در سالن جلسات باغستان برگزار شد، اظهار داشت: 18 نوع محصول کشاورزی با کمترین میزان آلایندگی سموم تولید و با برچسب گواهی سلامت روانه بازار می‌شود و این میزان محصولات در قالب سبزی و صیفی در یک هزار و 800 هکتار کشت می‌شود.
وی اضافه کرد: برای استفاده از محصولات سالم اگرچه یکسری اقدامات ساختاری صورت گرفته است، اما نیازمند کارهای ترویجی و تبلیغی هستیم تا این مهم توسعه یابد.
عطائی در ادامه سخنانش به میزان استفاده از سموم شیمیایی در بخش کشاورزی پرداخت و گفت: میانگین مصرف سموم شیمیایی در بخش کشاورزی کشور 2.4 کیلوگرم است که این میزان در استان قزوین 2.2 کیلوگرم در هکتار بوده و پایین‌تر از میانگین کشوری است.
بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته برخی از کارشناسان اعتقاد دارند که ضرورت استفاده از سموم برای تولید ضروری است.
وی تصریح کرد: اگرچه تعداد محصولات سالم نشان از گام‌های مثبت استان قزوین در راستای سلامت غذایی است، با این حال باید مساحت و تعداد تولیدات سالم افزایش یابد.
فرمانده قرارگاه امنیت غذایی استان قزوین به آغاز طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی در حوزه فروش سموم گیاهی اشاره کرد و گفت: این مهم از مردادماه سال جاری آغاز می‌شود.
‌عطائی ادامه داد: بزرگترین مشکل و البته بیشترین اولویت سازمان جهاد کشاورزی ساماندهی مراکز فروش سموم گیاهی است که بازرسان حفظ نباتات سازمان به صورت نوبه‌ای از 200 مرکز فروش سم بازدید کرده و از فروش محصولات تاریخ مصرف گذشته و تقلبی جلوگیری می‌کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین یادآور شد: برای داشتن غذای سالم و سلامت جامعه باید همه دستگاه‌ها پای کار باشند که در سال‌های قبل عمده وظایف دستگاه‌ها برای سلامت غذایی جامعه مغفول ماند.
انتهای پیام/