خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی عوامل حریق در اراضی شهرستان های ازنا و چگنی- اخبار لرستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 31 تیر 1402 - 12:13
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان از شناسایی عوامل حریق در اراضی شهرستان های ازنا و چگنی خبر داد.
حريق،اراضي،چگني،ازنا،لرستان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، حسین میرزایی صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به وقوع دو فقره حریق در اراضی شهرستان‌های ازنا و چگنی، اظهار داشت: علت وقوع این آتش‌سوزی‌ها عمدی است.
وی با بیان اینکه عوامل حریق در اراضی ازنا و چگنی شناسایی شده‌اند، افزود: این افراد به مراجع قضایی برای طی مراحل قانونی معرفی شده‌اند.
مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری لرستان پوشش انبوه گیاهی در پی بارش‌های اخیر را در وقوع حریق در اراضی این استان بی‌تأثیر ندانست و عنوان کرد: 100 هکتار در اراضی ازنا و 150 هکتار در اراضی چگنی دچار آتش‌سوزی شده‌است.
وی با تأکید به تشکیل گروه اطفای حریق واکنش سریع در لرستان بیان کرد: از ظرفیت انجمن‌های مردمی برای مهار آتش‌سوزی در جنگل‌های این استان استفاده می‌کنیم.
میرزایی گفت: از مردم لرستان تقاضا داریم که هرگونه حریق در جنگل و مراتع این استان را بلافاصله با شماره تماس 139 و 1504 گزارش دهند.
انتهای پیام/ 644/