خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرمانده سپاه استان مرکزی: حماسه های پنجم مرداد اراک هویت ساز است- اخبار مرکزی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 31 تیر 1402 - 11:13
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: حماسه های پنجم مرداد به عنوان یک مسئله هویت ساز مطرح است و نشان از حضور چشمگیر مردم اراک و استان مرکزی در دفاع مقدس و نقش موثر آنها در پیروزی ها دارد.
مرداد،پنجم،اراك،انقلاب،سپاه،مركزي،استان،توجه،اسلامي،شهدا،ايا ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، به نقل از روابط عمومی سپاه روح الله استان مرکزی، سردار محسن کریمی در نشست گرامیداشت پنجم مرداد روز ایثار و مقاومت شهر اراک ضمن تسلیت ایام عزاداری و سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) اظهار داشت: توجه به قرآن و مکتب اهل بیت(ع) ، مقاومت و ایستادگی در برابر دشمنان، توجه به فرهنگ امر به معرو ف و نهی از منکر، زنده نگه داشتن ارزش ها و سنت های الهی در جامعه، توجه به نماز، بصیرت داشتن و توجه به حق الناس از مهمترین درس های عاشورا است و این ایام باید نسبت به تبیین این درس ها اهتمام ویژه تری داشت.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی افزود: امام خمینی(ره) احیاگر دین اسلام و ارزش های دینی بود و امروز به برکت انقلاب اسلامی دشمنان اسلام در ضعف و انفعال شدید به سر می برند و به برکت شهدا و مجاهدت های ملت ایران در عرصه های مختلف انقلاب اسلامی به درختی تنومند تبدیل شده است.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی برگرفته از قیام و مکتب عاشورا است گفت: امام خمینی(ره) با الگوگیری از نهضت امام حسین(ع) انقلاب اسلامی را پایه گذاری کرد و با بسیج مردمی حرکت و استمرار آن را تضمین بخشید.
کریمی با اشاره به اینکه زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا مایه سربلندی و عزت ملت ایران و تضمین کننده پیشرفت و حرکت پرشتاب جامعه است افزود: مناسبت های مهم در طول تاریخ انقلاب فرصت و زمینه ای برای توجه به زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا است.
وی ادامه داد: یکی از مناسبت‌های پیش‌رو پنجم مرداد است که حماسه‌های زیادی اتفاق افتاده و تقارن آن با ایام عزاداری امام حسین(ع) و عاشورای حسینی اهمیت فراوانی دارد و یادآور رشادت‌ها، ایثارگری‌ها و اقتدار مردم و رزمندگان شهر اراک به شهدای کربلا دارد.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی تصریح کرد: حماسه‌های پنجم مرداد به عنوان یک مسئله هویت‌ساز مطرح است و نشان از حضور چشمگیر مردم اراک و استان مرکزی در دفاع مقدس و نقش موثر آنها در پیروزی‌ها دارد و امروز رسالت سنگینی در قبال بازگو کردن و تبیین این حماسه‌ها برای نسل جدید را داریم.
وی بیان کرد: در راستای گرامیداشت حماسه های پنجم مرداد اراک و 207 شهید والامقام در این روز بزرگ و حماسی از ابتدای سال‌جاری برنامه‌های مختلفی با عنوان پنج ‌پنج آغاز شده و امیدواریم بتواند به عنوان یک گفتمان اثرگذار برای نسل جدید برکات فراوانی داشته باشد.
کریمی افزود: مراسم باشکوه گرامیداشت پنجم مرداد و روز ایثار و مقاومت شهر اراک روز چهارشنبه 4 مرداد سال جاری از ساعت 9:30 صبح در مصلی بیت المقدس برگزار می شود و سردار فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مهمان ویژه این مراسم خواهند بود.
وی ادامه داد: اجرای گروه سرود 207 نفره نوجوانان به یاد 207 شهید والامقام پنجم مرداد، برنامه های تبیینی از جمله داستان‌نویسی، تولید محتوا و یادواره های خانگی و محله‌ای از دیگر برنامه های مهم است.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی خاطرنشان کرد: دیدار و تجلیل از خانواده معظم شهدای پنجم مرداد یکی دیگر از برنامه ها است و برنامه های دیگری از جمله یادواره های شهدا و روایت گری در مساجد نیز در این ایام برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/711/