خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اشک بر مصائب سیدالشهدا(ع) انسان را به قرب الهی نزدیک می‌کند

مهر | استان‌ها | شنبه، 31 تیر 1402 - 08:06
قم- استاد حوزه علمیه قم عنوان داشت: گریه بر مصائب سیدالشهدا (ع) و خاندان اهل بیت (ع) انسان را به قرب الهی نزدیک می‌کند و جوانان باید از مسیر گریه بر امام حسین (ع) خودسازی انجام دهند.
انسان،خداوند،معرفت،عبادت،مجازي،گريه،قم،مطالب،مسير،فضاي،زندگي

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید محمد مهدی میرباقری شامگاه جمعه در مراسم عزاداری هیئت فاطمیون قم اظهار داشت: در این روزگار حفظ دین بسیار سخت شده و فضای مجازی نیز به این موضوع دامن زده است و بسیاری از افراد بدون تحقیق لازم، به مطالب که اکثراً شبهات و القائات معاندین در فضای مجازی استناد می‌کنند.
استاد حوزه علمیه قم تاکید کرد: انسان باید در پذیرش و نشر مطالب ابتدا تحقیق کند و مطالب را به صورت مستند از کتاب‌های معتبر دریافت کند چرا که بسیاری از مطالبی که در فضای مجازی منتشر می‌شود بدون سند است.
وی با بیان اینکه ضعف معرفت موجب بروز آسیب‌ها در جامعه شده است ابراز داشت: انسان باید فقط خداوند را در زندگی خود ببیند و به غیر از خداوند تکیه گاهی نداشته باشد و در این مسیر باید نسبت به معرفت الله اهتمام داشت.
وی تاکید کرد: عبادت بدون شناخت و کسب معرفت لازم فقط اثبات تکلیف است و اگر انسان می‌خواهد اعمالش برکات داشته باشد باید اعمال بر اساس فرموده خداوند باشد.
معرفت به عبادت رنگ و بو می‌دهد
وی تصریح کرد: معرفت به عبادت رنگ و بو می‌دهد و این عبادت انسان را به معراج می‌برد و خداوند انسان را خلق کرده تا نسبت به او معرفت پیدا کند.
وی با بیان اینکه بسیاری از افراد خداوند را در زندگی کوچک می‌بینند افزود: انسان باید در برابر خداوند خشوع داشت و در این صورت خوار نخواهد شد و کسب معرفت، عبادت و بریدن از غیر خداوند انسان را در مسیر درست قرار می‌دهد.
وی عنوان داشت: عزت و ذلت دست خداوند است و اگر خداوند را در زندگی پررنگ دیدیم در این صورت انسان محتاج خلق نخواهد شد.
وی بیان داشت: هیچ عمل مستحبی بالاتر از گریه بر سیدالشهدا علیه اسلام نیست و باید در دهه اول محرم رزق اشک پیدا کنیم.
وی با بیان اینکه انسان همواره باید منتظر ظهور باشد افزود: مؤمن می‌بایست نسبت به امام زمان (عج) معرفت پیدا کند و این آمادگی را در خود ایجاد کند که از سربازان حضرت باشند.
استاد حوزه علمیه قم عنوان داشت: گریه بر مصائب سیدالشهدا (ع) و خاندان اهل بیت (ع) انسان را به قرب الهی نزدیک می‌کند و جوانان باید از مسیر گریه بر امام حسین (ع) خودسازی انجام دهند.