خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

منطقه آزاد ایران و عراق در مرز مهران ایجاد می‌شود

مهر | اقتصادی | جمعه، 30 تیر 1402 - 21:52
دبیر شورای عالی مناطق آزاد از تمایل عراق برای ایجاد منطقه آزاد مشترک با ایران خبر داد و گفت: نخستین منطقه آزاد مشترک ۲ کشور تا پایان سال عملیاتی می‌شود.
آزاد،عراق،ايران

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الله عبدالملکی دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی گفت: نخست وزیر عراق منطقه‌ای را در استان «واسط» عراق در نزدیکی مرز مهران برای ایجاد منطقه آزاد مشترک ایران و عراق در نظر گرفته است که مطالعات آن در حال انجام است.
وی با بیان این‌که نخستین منطقه آزاد تجاری مشترک ایران و عراق تا پایان سال وارد مرحله عملیاتی می‌شود، افزود: سرمایه گذاران عراقی علاقه‌مندند برای تأمین نیازمندی‌ها و توسعه تجارت از طریق عبور از ایران و دستیابی به اقیانوس هند و آب‌های آزاد از مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ایران کالاهای خود را به سایر نقاط صادر کنند.