خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ستاره بایرن همبازی رونالدو می‌شود؟

مشرق | ورزشی | جمعه، 30 تیر 1402 - 11:42
مسئولان باشگاه النصر عربستان در تلاشند تا کاپیتان تیم ملی سنگال را برای فصل جدید استخدام کنند.
مانه،فوتبال،جهان،النصر

به گزارش مشرق، روزنامه البیان امارات در گزارشی با اشاره به حضور ستارگان فوتبال جهان در لیگ عربستان نوشت: سادیو مانه یکی دیگر از اهداف تیم فوتبال النصر عربستان است و این تیم برای استخدام مانه، مذاکراتی را با باشگاه بایرن مونیخ آلمان شروع کرده است.
در گزارش این روزنامه اماراتی می‌خوانیم: یکی از مهم‌ترین موانع پیش روی این توافق درخواست مالی مانه است که توافق نهایی را به تاخیر انداخته است.
مانه مبلغ ۵۰ میلیون یورو درخواست کرده اما مسئولان النصر برای یک فصل تنها ۳۰ میلیون یورو پیشنهاد دادند.
سادیو مانه یکی از ستارگان بدشانس فوتبال جهان بود زیرا چند روز پیش از آغاز جام جهانی ۲۰۲۲ قطر به خاطر مصدومیت بزرگترین جشنواره فوتبال جهان را از دست داد.