خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمار جوجه ریزی در قزوین ۳۲ درصد رشد داشته است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 29 تیر 1402 - 22:15
قزوین- رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: جوجه ریزی واحدهای مرغداری این استان در تیرماه جاری نسبت به مدت مشابه قبل ۳۲ درصد رشد داشته است.
تأمين،جوجه،آمار،عطايي،سويا،نهاده

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین عطایی روز پنجشنبه در نشست برخط قرارگاه امنیت غذایی که با حضور محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی برگزار شده بود، افزود: آمار جوجه ریزی در تیرماه سال گذشته ۲ میلیون و ۶۵۵ قطعه بود که امسال به سه میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه با رشد نسبتاً بالایی همراه هستیم.
وی اضافه کرد: آمار جوجه ریزی در چهارماه نخست سال جاری نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۱ درصد رشد داشته است.
عطایی بیان داشت: خوشبختانه با برنامه ریزی صورت گرفته و آمار جوجه ریزی مشکلی از نظر تأمین این کالای اساسی در بازار نداریم.
این مسئول در ادامه بر تأمین مالی برای خرید نهاده سویا در واحدهای مرغداری تأمین کرد و گفت: یکی از مطالبات اساسی مرغداران در هفته‌های گذشته تأمین نهاده به ویژه سویا بود که باید در سیاستگذاری کلان کشور برای خرید اعتباری آن تصمیم گیری کرد.
ریس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: استان قزوین از ابتدای سال جاری تاکنون در راستای تأمین مرغ استان‌های معین کشور مثل البرز و تهران نیز فعال بوده و این مهم همچنان ادامه دارد.