خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نشست روسای انجمن‌های علمی گروه پزشکی برگزار شد

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | پنجشنبه، 29 تیر 1402 - 14:29
روسای انجمن‌های علمی گروه پزشکی با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دیدار و گفت‌وگو کردند.
بهداشت،پزشكي،وزارت،علمي،گروه

در دیدار روسای انجمن‌های علمی گروه پزشکی با وزیر بهداشت که با حضور باقری فرد معاون آموزشی این وزارتخانه در ستاد مرکزی وزارت بهداشت برگزار شد، هر یک از روسا و دبیران انجمن‌های علمی گروه پزشکی به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود در حوزه‌های مختلف آموزشی، پزشکی، پژوهشی و صنفی پرداختند.
اساسنامه انجمن ها، حضور انجمن‌ها در جلسات تصمیم گیری وزارت بهداشت، موضوع جوانی جمعیت، توجه ویژه به دبیرخانه علوم پایه، همدلی و اتحاد با وزارت بهداشت، نانو دارو‌ها و حمایت از برنامه‌های پژوهشی از مهم‌ترین موضوعات مطرح شده از سوی روسای انجمن‌های علمی گروه پزشکی بود.
وزیر بهداشت در این نشست ضمن استماع و بررسی موضوعات مطرح شده، دستور پیگیری و حل برخی از مشکلات مطروحه را صادر کرد و به تببین راهکار‌های تعامل بیشتر انجمن‌ها با وزارت بهداشت پرداخت.