آشنایی با خواص شلیل+ فیلم
باشگاه خبرنگاران
|
سلامت و پزشکی
|
پنجشنبه، 29 تیر 1402 - 14:06
یک پزشک و متخصص طب سنتی گفت: شلیل در خانواده هلو و زردآلو است که طبعی سرد وتر دارد.

مواظب، پزشک و متخصص طب سنتی گفت: شلیل محرک معده، رفع کننده التهاب و خارش پوست است، خوردن ۶۰ گرم از آب برگ شلیل و شکوفه شلیل و یا هلو به تنهایی یا همراه با شکر برای از بین بردن کرم معدهبسیار مفید است و بهتر است به صورت تازه مصرف شود.
این پزشک گفت: شلیل بهدلیل داشتن ویتامین A و C زیاد و الیاف گیاهی فراوان در بهبود برخی بیماریها مانند قلب و عروق نقش موثری دارد.
شلیل هم مانند سایر میوهها با فاصله یک ساعت پس از غذا مصرف شود.
برای اطلاعات بیشتر ویدیوی زیر را مشاهده کنید.