خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بومی سازی 75 درصد از فناوری تولید فولاد در کشور

فارس | استان‌ها | دوشنبه، 13 خرداد 1398 - 16:20
مدیرعامل فولاد مبارکه ضمن ابراز خرسندی از دست‌یابی به دانش فنی تولید گندله و آهن اسفنجی در کشور گفت: در حال حاضر با اتکا به دانش فنی شرکت‌های داخلی ۷۵ درصد فنّاوری تولید فولاد را کسب کرده‌ایم/
فولاد،دانش،مباركه،توليد،فناوري،فني،كشور،صنعت

مدیرعامل فولاد مبارکه ضمن ابراز خرسندی از دست‌یابی به دانش فنی تولید گندله و آهن اسفنجی در کشور گفت: در حال حاضر با اتکا به دانش فنی شرکت‌های داخلی ۷۵ درصد فنّاوری تولید فولاد را کسب کرده‌ایم/
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی فولاد مبارکه، حمیدرضا عظیمیان با تأکید بر اهمیت تعامل صنعت و دانشگاه تصریح کرد: استفاده از چراغ دانش می‌تواند در توسعه فناوری و چرخه تولید و اقتصاد کشور نقش به سزایی داشته باشد.
مدیرعامل فولاد مبارکه با بیان این‌که در چشم‌انداز و هدف‌گذاری‌های جدید فولاد مبارکه دست‌یابی به دانش فنی روز و فناوری فولاد ترسیم شده است ادامه داد: به‌ گونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا پنج سال آینده به این هدف مهم و تعیین‌کننده برسیم.
وی خاطرنشان کرد: اینکه فولاد مبارکه بزرگ‌ترین تولیدکننده فولاد کشور و خاورمیانه است خوب است، ولی کافی نیست؛ باید از این مرحله عبور کنیم و صاحب فناوری شویم.
در این صورت است که می‌توانیم مجموعه کاملی باشیم.
عظیمیان ضمن ابراز خرسندی از دست‌یابی به دانش فنی تولید گندله و آهن اسفنجی در کشور تصریح کرد: در حال حاضر با اتکا به دانش فنی شرکت‌های داخلی 75 درصد فناوری تولید فولاد را کسب کرده‌ایم و نیاز به تلاش بیشتری است که به 100 درصد فناوری بومی دسترسی پیدا کنیم و برای تحقق این امر راهی جز استفاده از دانش داخلی که به‌خصوص در دانشگاه‌ها تولید می‌شود نداریم و این برای صنعت فولاد کشور یک الزام است.
در همین خصوص هوشنگ طالبی رئیس دانشگاه اصفهان گفت: ظرفیت و پتانسیل دانشگاه‌ها بسیار بالاست و شاید هم‌اکنون از 50 درصد این ظرفیت استفاده می‌شود.
این تجربه شرکت‌های بزرگ و موفق دنیاست که دانشگاه‌ها را به دل صنعت برده‌اند.
وی افزود: رمز موفقیت در این مقوله این است که دانشگاه در همکاری نزدیک با صنعت قرار داشته باشد و در اتاق‌های فکر مشترک از دانش کسب‌شده استفاده کند.
گفتنی است در پایان این نشست بر توسعه ارتباط و همکاری‌های دوجانبه شرکت فولاد مبارکه و دانشگاه اصفهان تأکید شد و قراردادهای همکاری در زمینه‌های مختلف به امضا رسید.
انتهای پیام/63062/ص/ر