خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معرفی دستگاه‌های کم‌کار طرح نهضت ملی مسکن به هیئت تخلفات اداری

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 28 تیر 1402 - 22:57
خرم‌آباد - استاندار لرستان از تعیین ضرب‌الاجل برای دستگاه‌های کم‌کار در حوزه نهضت ملی مسکن این استان به هیئت تخلفات اداری خبر داد.
لرستان،مسكن،تقويم،جلسه،اداري،كاري،حوزه

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد زیویار شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای مسکن لرستان ضمن تسلیت ایام سوگواری سالار شهیدان و ۷۲ تن یاران با وفای ایشان، یکی از محاسن مدیران لرستان در دولت سیزدهم را هم‌افزایی و استفاده از ظرفیت‌های مشترک بیان کرد و اظهار داشت: در مدت‌زمان مدیریتی که در اختیار داریم باید سعی شود کارها در زمان کوتاهی انجام شود؛ چرا که باید نسبت حق‌وحقوق مردم دقت نظر بیشتری صورت گیرد.
وی با اشاره به جلسه شورای‌عالی مسکن در دو هفته گذشته با حضور رئیس‌جمهور، عنوان کرد: در این جلسه علی‌رغم تلاش‌های صورت‌گرفته در استان در حوزه جوانی جمعیت شرایط مناسبی نداریم؛ اما می‌توان با برنامه‌ریزی‌هایی که صورت خواهد گرفت، شرایط را بهبود بخشید.
استاندار لرستان با تأکید بر اینکه برای انجام فعالیت‌ها و فرایندهای نهضت ملی مسکن در لرستان تعیین تقویم کاری ضروری است، عنوان کرد: با تعیین تقویم و ضرب‌الاجل برای دستگاه‌هایی که در این زمینه دخیل هستند؛ مانند بنیاد مسکن، راه و شهرسازی، شهرداری‌ها، بانک‌ها اگر موضوعی به این دستگاه‌ها ارجاع داده شد باتوجه‌به اینکه تقویم کاری مشخص شده است، اگر فعالیت مشخص شده، صورت گرفت، دستگاه متولی شایسته تقدیر خواهد بود در غیر این صورت باید پاسخگوی تخلفات اداری باشند و در این زمینه با کسی تعارف نداریم.
زیویار، گفت: بخشی از این جواب‌دادن در حوزه اداری است که با توبیخ و تذکر ممکن است رفع شود اما بخشی نیز در محضر خداست که باید احساس مسئولیت داشته باشیم.