خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مراسم سی امین سالگرد ارتحال امام خمینی در انزلی برگزار شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 13 خرداد 1398 - 16:10
انزلی- مراسم سی امین سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره) با حضور مردم و مسئولان در انزلی برگزار شد.
انقلاب،اسلامي،امام،نظام،گام،دفاع،اشاره،مسيري،ابراهيم

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس اداره تبلیغات اسلامی بندرانزلی ظهر دوشنبه در این مراسم که در مسجد جامع این شهر ساحلی برگزار شد، اظهار کرد: امام خمینی (ره) به مسیر و هدفی که انتخاب کرده بود اعتقاد داشت و با وجود همه مشکلات، تبعیدها و سختی‌ها در اراده امام برای رسیدن به هدف والایش خدشه‌ای وارد نشد.
حجت الاسلام علیرضا ابراهیم زاده با اشاره به اینکه امروزه رهبر معظم انقلاب هم همان هدف بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی را دنبال می‌کند، افزود: امام خمینی (ره) به راهی که انتخاب کرده بود ایمان داشت و ثابت قدم در مسیری گام برداشت که با وجود همه مشکلات هیچگاه از این مسیر کوتاه نیامد.
وی به حضور چشمگیر ملت شریف ایران در همه عرصه‌ها به عنوان پشتوانه انقلاب اسلامی اشاره و تاکید کرد: مردم در همه ادوار انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس و همچنین دفاع از حریم اهل بیت پای کار بوده و نشان دادند که در تمامی عرصه‌ها با بصیرت و آگاهی نقش آفرین بوده‌اند.
حجت الاسلام ابراهیم زاده با بیان اینکه خدمت به مردم یکی از وصیت‌های امام راحل است، تصریح کرد: مسئولان نظام در هر سطحی باید خدمت صادقانه به مردم را سرلوحه کار خود قرار دهند چرا که مردم با رأی آری به نظام جمهوری اسلامی همواره پشت این نظام بوده‌اند.
وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب، گفت: باید در مسیری که رهبر فرزانه انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب برای ما ترسیم کرده گوش به فرمان رهبری بوده و از ارزش‌ها و دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی در عمر چهل ساله انقلاب با همراهی آحاد جامعه و خدمات رسانی مسئولان دفاع کنیم.