خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

غربالگری اضطراب ۷ هزار کودک در فارس

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 28 تیر 1402 - 12:01
شیراز - مدیرکل بهزیستی استان فارس از غربالگری اضطراب هفت هزار کودک در استان فارس خبر داد.
فارس،كودك،استان،غربالگري

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا هوشیار پیش از ظهر چهارشنبه در آئین افتتاح مرکز مشاوره غرب شیراز بیان کرد: با توجه به افزایش اضطراب در میان کودکان و جلوگیری از اختلالات دوران کودکی اداره کل بهزیستی استان فارس نسبت به غربالگری اضطراب در بیش از هفت هزار کودک استان فارس اقدام کرده است.
وی اضافه کرد: افراد برای دریافت رایگان خدمات مشاوره‌ای می‌توانند با تماس به شماره تلفن ۱۴۸۰ اقدام کنند این در حالی است که طی سال گذشته ۱۳۴ هزار تماس با این مرکز انجام شده است.
هوشیار تاکید کرد:
او در ادامه افزود: غربالگری هفت هزار کودک استان فارس در بازه سنی ۵ تا ۶ سال انجام خواهد شد این در حالی است که در مرحله اول اجرای این طرح یک هزار و ۸۰۰ کودک مشکوک به روانشناس معرفی شده اند.