خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 23 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرگ دختر ۱۷ ساله در خانه یک آشنا/ جسدش را به بیابان برد

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 28 تیر 1402 - 08:45
دختر ۱۷ ساله وقتی به خانه عمویش می‌رفت نمی‌دانست کینه قدیمی جان او را خواهد گرفت.
نوشين،عموي،دختر،خانه،رازگشايي،دختري،فاش،حاليكه

این جنایت در کوه‌چنار وقتی فاش شد که خانواده دختری به نام نوشین مرتضوی با مراجعه به پلیس کوه چنار پرده از کنمشده دخترشان برداشتند.
دختر گمشده
روز شنبه ۲۴ تیرماه در پی اعلام مرکز ۱۱۰ مبنی بر گم شدن دختری جوان در یکی از محله‌های شهر قائمیه تیمی از پلیس آگاهی وارد عمل شدند تا رازگشایی کنند.
در تحقیقات تخصصی فاش شد که این دختر به نام نوشین بعد از ظهر روز جمعه ۲۳ تیرماه خانه شان را به مقصد خانه عمویش ترک کرده و بعد از آن هیچ مراجعتی نداشته و ناپدید شده است.
ردپایی در خانه عموی نوشین
ماموران در ادامه بررسی‌های خود با ورود به منزل عموی نوشین در حالیکه عموی ۴۱ ساله ادعا داشت از سرنوشت نوشین خبری ندارد در بازرسی از منزل آثار خون در درون صندوق عقب خودرو را به دست آوردند که نشان می‌داد جنایتی فامیلی رخ داده است.
اعتراف عموی کینه جو
عموی دختر بلافاصله بازداشت شد و در حالیکه اصرار بر بی گناهی داشت سرانجام اعتراف کرد نوشین را خفه کرده است و جنازه را با ماشینش به اطراف یکی از روستا‌های این شهرستان انتقال و رها کرده است.
کشف جسد دختر ۱۷ ساله
با راهنمایی‌های عموی جنایتکار جسد نوشین کشف شد و به پزشکی قانونی انتقال یافت تا از چگونگی جنایت رازگشایی شود.
قاتل نوشن در بازجویی‌ها انگیزه قتل را اختلاف خانوادگی با برادرش دانست که خواسته بود با قتل نوشین انتقام بگیرد.