خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آلبا، هم تیمی مسی و بوسکتس شد/ احتمال اضافه شدن سوارس به اینترمیامی- اخبار فوتبال جهان - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 27 تیر 1402 - 23:13
با پیوستن جوردی آلبا مثلث بارسایی هایی پیشین در تیم دیوید بکام کامل شد اما امکان اضافه شدن یکی دیگر از بازیکنان سابق تیم کاتالان به تیم بحران زده MLS هم وجود دارد.
تيم،بارسلونا،مسي،بازيكن،اعلام،بوسكتس،آلبا،ليونل

به گزارش خبرگزاری تسنیم، شبکه TYC Sport اعلام کرد که انتقال جوردی آلبا به تیم اینتر میامی قطعی شده است و تنها اعلام رسمی این جابجایی توسط باشگاه آمریکایی باقی مانده است، هرچند که جورج ماس رئیس باشگاه نیز این خبر را تأیید کرد.
دفاع چپ تیم ملی اسپانیا پس از هم‌تیمی و هموطنش سرخیو بوسکتس دومین بازیکن بارسلونا است که با پایان یافتن قراردادش با این تیم، به عنوان بازیکن آزاد به اینترمیامی ملحق می‌شود.
پیش از این دو نفر هم دیگر بازیکن پیشین بارسلونا، لیونل مسی به تیم قعرنشین جدول کنفرانس شرق لیگ آمریکا پیوسته بود.
به این ترتیب مثلث بارسایی‌هایی سابق در تیمی که دیوید بکام جزو سهامداران اصلی‌اش است، کامل شد و هواداران تیم تحت هدایت تاتا مارتینو (سرمربی سابق بارسلونا و تیم ملی آرژانتین) به خروج تیم‌شان از بحران و اوج‌گیری آن در هفته‌های آتی امیدوارتر شدند.
در همین حال نشریه مارکای اسپانیا از احتمال پیوستن لوئیس سوارس، یکی دیگر از بازیکنان سابق بارسلونا به مسی، بوسکتس و آلبا در تیم اینتر میامی سخن به میان آورده است.
سوارس با اینکه هنوز یک سال دیگر با تیم گرمیوی برزیل قرارداد دارد، اخیراً در یک مصاحبه احتمال جدایی‌اش از این تیم را رد نکرده است.
رابطه خوب مهاجم اروگوئه‌ای با لیونل مسی که حتی پس از جدایی‌اش از بارسلونا ادامه داشت، می‌‌تواند منجر به پیوستن او به اینترمیامی شود هرچند طبق اعلام روزنامه چاپ مادرید، سران گرمیو خواهان ماندن سوارس در این تیم تا پایان قراردادش هستند.
انتهای پیام/