خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۱ نقطه از بلوار شهدای دانش‌آموز کرج ایمن‌سازی شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 27 تیر 1402 - 15:15
کرج- سرپرست منطقه ۹ شهرداری کرج از اقدامات ترافیکی در بلوار شهدای دانش‌آموز خبر داد و گفت: ۱۱ نقطه از این بلوار ایمن‌سازی شد.
پياده،خدابين،عابران،عابر،ترافيكي،غيرمجاز،كرج

به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی خدابین از ایمن‌سازی و مناسب سازی ۱۱ گذرگاه عابر پیاده در بلوار دانش‌آموز حد فاصل میدان مادر تا زیرگذر دانش‌آموز به منظور افزایش ایمنی تردد عرضی عابرین پیاده و کاهش تصادفات خودرو با عابر خبر داد.
خدابین اظهار داشت: این اقدامات با هدف ارتقای امنیت عابران پیاده با همکاری عوامل ترافیکی و هماهنگی معاونت حمل و نقل ترافیکی شهرداری کرج اجرایی شد.
این مسئول در بخش دیگری به اهمیت جمع‌آوری تابلوهای غیرمجاز اشاره کرد و گفت: پاک‌سازی معابر از تابلوها و بنرهای غیرمجاز با هدف ایجاد آرامش، نشاط اجتماعی، حفظ و افزایش بهداشت روانی جامعه و ضرورت پیشگیری از اختلال در سیمای شهری انجام می‌شود.
سرپرست منطقه ۹ شهرداری کرج در پایان با تأکید بر اینکه باید تمهیدات ویژه و لازم برای ارتقا ضریب امنیت عابران پیاده اتخاذ شود، اظهار داشت: رسیدن به این مهم از اولویت‌هایی است که متولیان و دستگاه‌های ذیربط با موضوع ترافیک بر انجام آن تأکید دارند و در این منطقه نیز با جدیت تمام پیگیری می‌شود.