خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعیین اجاره بهای کیوسک‌های عرضه گل و مطبوعات در تهران

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 27 تیر 1402 - 14:57
لایحه تعیین اجاره بهای کیوسک‌های عرضه گل و مطبوعات با ۱۴ رأی موافق به تصویب رسید.
درجه،تهران،كيوسك

مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی لایحه شهرداری تهران در خصوص تعیین اجاره بهای کیوسک‌های عرضه گل و مطبوعات در سطح شهر تهران در سال ۱۴۰۲ با بیان اینکه کیوسک‌ها در سه سطح درجه یک، ۲ و ۳ طبقه‌بندی شدند، اظهارکرد: برای کیوسک‌های درجه یک مبلغ یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، درجه دو مبلغ یک میلیون تومان و درجه سه ۵۰۰ هزار تومان اجاره بها پیش‌بینی شده است.
وی با بیان اینکه افزایش اجاره بها برای سال‌های دوم و سوم با اخذ مجوز از شورا خواهد بود، گفت: تهران در مجموع هزار و ۲۷۵ کیوسک دارد که شامل ۳۱۶ کیوسک درجه یک، ۵۸۲ کیوسک درجه ۲ و ۳۷۷ کیوسک درجه ۳ است.
به گزارش ایسنا، لایحه شهرداری تهران در خصوص «تعیین اجاره بهای کیوسک‌های عرضه گل و مطبوعات در سطح شهر تهران در سال ۱۴۰۲» با ۱۴ رأی موافق به تصویب رسید.