خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مراسم تجلیل از گروه سرود زهرائیون برگزار شد- اخبار خوزستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 27 تیر 1402 - 10:42
مراسم تجلیل از گروه سرود زهرائیون با حضور جمعی از مسئولان و مردم در اهواز برگزار شد.
گروه،سرود،خوزستان،اهواز،نشر،مقدس،مراسم،دفاع،حفظ،آثار

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مراسم تجلیل از گروه سرود زهرائیون با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان، شهردار اهواز، امام جمعه و فرماندار شهرستان کارون در یادمان سردار شهید علی هاشمی برگزار شد از اعضای گروه سرود زهرائیون به دلیل موفقیت در برنامه تلویزیونی "هماهنگ" تقدیر به عمل آمد.
گروه سرود زهرائیون فعالیت خود را از سال 95 آغاز کرده و در این مدت 45 اثر به زبان های عربی، فارسی و انگلیسی تولید کرده است.
این گروه سرود در جشنواره‌های مختلف و از جمله آستان قدس رضوی به اجرا پرداخته است و آرزوی آنها اجرا در حضور مقام معظم رهبری است.
در این مراسم، یک میلیارد ریال از سوی شهرداری اهواز و 300 میلیون ریال از سوی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان به گروه سرود زهرائیون اعطا شد.
در این مراسم مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در خوزستان گفت: اگر می‌خواهیم به این بچه‌ها افتخار کنیم باید راهشان را همچنان ادامه دهند و با تاسیس یک استودیو برای این گروه، اسباب بین المللی شدن آنها را فراهم کنیم.
سردار عبدالرضا مراد حاجتی گفت: امیدوارم که گروه زهرائیون این کار را برای آن طرف آب هم انجام دهند تا بدانند شیعیان علی چه کسانی هستند.
امروز گروه زهرائیون با سرود و حنجره خود به نوعی دین اسلام و شیعه را به خوبی تبلیغ کردند.
وی در ادامه افزود: گروه زهرائیون با درخشش در برنامه هم آهنگ توانستند خوزستان و قوم عرب را به زیبایی به کشور و مجموعه کشورهای حاشیه خلیج فارس معرفی کنند.
حاجتی با بیان اینکه این سفیران قوم عرب، ما را در ایران اسلامی سربلند کردند، تصریح کرد: این گروه به ما نشان دادند که اگر بچه‌ها را خوب تربیت کنیم می‌توانیم به خوبی و با این زیبایی محصول آن را درو کنیم.
انتهای پیام/735/