خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه اندازی پلیس راه تهران بزرگ در۳۰کیلومتری شهرها تا ۲ ماه آینده

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 13 خرداد 1398 - 14:43
ری- رئیس پلیس پایتخت از راه اندازی پلیس راه تهران بزرگ در ۳۰ کیلومتری شهرها تا ۲ ماه آینده خبر داد.
تهران،پليس،تشكيل،رحيمي،انتظامي،تلفات،فرماندهي

سردار حسین رحیمی پیش از ظهر دوشنبه در حاشیه برگزاری نشست خبری که در قرارگاه انتظامی ترافیکی روح‌الله که در کلانتری شهید مصطفی خمینی برگزار شد، در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص تشکیل پلیس راه تهران بزرگ توسط ناجا و به فرماندهی سرهنگ خادم اعلام شد ولی هنوز اجرایی نشده است گفت: پلیس راه فرماندهی انتظامی تهران بزرگ به زودی تشکیل خواهد شد.
رحیمی علت تاخیر در تشکیل پلیس راه تهران بزرگ را دریافت مصوبه و ابلاغیه ها توسط ستاد کل نیروهای مسلح اعلام کرد و بیان داشت: با توجه به اینکه تشکیل پلیس راه تهران بزرگ اضافه شدن یک ساختار جدید به کل نیروی انتظامی است لذا باید حتماً باید این مجوز دریافت شود.
وی مرجع صدور مجوز تشکیل پلیس راه تهران را ستاد کل عنوان کرد و افزود: مراحل ابلاغ این مصوبه و طی شدن تشریفات قانونی در حال انجام است که از این طریق می توانیم حوزه ۳۰ کیلومتری قبل از تهران را پوشش بیشتری داده و از تلفات بکاهیم.
رئیس پلیس پایتخت هدف از تشکیل پلیس راه تهران بزرگ را کاهش تلفات دانست و اظهار داشت: این ساختار با این هدف و با توجه به اینکه در زمان تعطیلات و روزهای اخر هفته حجم زیادی از مسافران از تهران خارج می شوند و به همین ترتیب این افراد جمعه شب به تهران باز می‌گردند انجام می شود چرا که در این زمینه نیاز بود که یک پلیس راه قدرتمند تشکیل شود.
رحیمی بیان داشت: کارهای اداری این تشکیلات در حال انجام است و طی ۲ ماه اخیر راه اندازی خواهد شد.