خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصمیم آمریکا برای ارسال جنگنده‌های جدید به خاورمیانه

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 27 تیر 1402 - 00:14
وزرات دفاع آمریکا اعلام کرد که قصد دارد یک ناو جنگی و جنگنده‌های جدید به خلیج فارس ارسال کند.
آمريكا،هرمز،تنگه،ايران،سابرينا،هواپيمابر،سينگ

سابرینا سینگ، معاون سخنگوی پنتاگون امروز دوشنبه اعلام کرد که لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا دستور استقرار یک ناوشکن موشکی و جنگنده‌های اضافی در خاورمیانه را صادر کرده است.
به گزارش اسپوتنیک، سابرینا سینگ با اتهام زنی علیه ایران مدعی شد که این اقدام در پاسخ به "وقایع ناراحت‌کننده مربوط به اقدامات نیروی دریایی ایران در تنگه هرمز" انجام می‌شود.
معاون سخنگوی پنتاگون افزود: "وزیر دفاع در واکنش به چند تحول نگران کننده اخیر در تنگه هرمز دستور استقرار ناو هواپیمابر یو اس اس توماس هاپنر و جنگنده‌های اف-۱۶ و اف-۳۵ را صادر کرده است".
او مدعی شد: "این ناو هواپیمابر برای حفاظت از منافع آمریکا و آزادی ناوبری در منطقه، تحت مسئولیت فرماندهی مرکزی آمریکا در خارومیانه قرار خواهد گرفت".
سابرینا سینگ با بیان اینکه که مدت استقرار این ناو هواپیمابر در تنگه هرمز هنوز مشخص نشده، با طرح ادعایی بی اساس گفت: "آمریکا از ایران می‌خواهد که فورا اقدامات بی ثبات کننده خود که جریان آزاد تجارت از طریق آبراه‌های استراتژیک را تهدید می‌کند، متوقف سازد".
حدود دو هفته پیش نیروی دریایی آمریکا ایران را به تلاش برای توقیف دو نفتکش در خلیج عمان در نزدیکی تنگه هرمز متهم کرد و مدعی شد که نیرو‌های این کشور این عملیات را خنثی کرده اند.