خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چاره اندیشی برای مشارکت نوجوانان اصفهانی در هیئات مذهبی ضروری است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 26 تیر 1402 - 19:24
اصفهان- مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان گفت: لازم است بزرگان شهر اصفهان برای مشارکت نوجوانان و جوانان در هیئات مذهبی در ایام محرم و صفر پیش‌رو چاره اندیشی کنند.
مذهبي،هيئات،اصفهان،توجه،وحدت،محرم،مديركل،تبليغات،كمك،استان،ا ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مهدی فوقی عصر دوشنبه در گردهمایی هیئات مذهبی با بیان اینکه دغدغه اول هیئت‌های مذهبی مباحث تربیتی است، اظهار داشت: با توجه به اینکه در آستانه ماه محرم و صفر هستیم لازم است مسئله نوجوان و جوان جدی گرفته شود؛ واقعاً برنامه ما برای تحول در هیئات مذهبی و حضور نوجوانان چیست؟!
وی افزود: بزرگان شهر در این باره چاره اندیشی کنند که چه کسی بناست مشارکت جوانان و نوجوانان را در هیئات مذهبی رقم بزند؟
پرداختن به محتوا و وحدت مورد توجه باشد
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان با تاکید بر اینکه باید موضوع بانوان را جدی بگیرید، تصریح کرد: یکی از دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب این است که ما وضعیت بانوان را مورد توجه قرار دهیم.
حجت‌الاسلام فوقی با بیان اینکه تبلیغ دین منحصر در روحانیت نیست، خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که تبلیغ تخصصی، منحصر به روحانیت است؛ رهبر معظم انقلاب فرمودند در این باره نگران هستند ما هم باید نگران باشیم، کار و تلاش کنیم و بگذارید جلسات را مبلغان تراز بالای مکتب و انقلابی اداره کنند و در کنار آن از ظرفیت مداحان اهل بیت نیز به نحو احسن استفاده کنید.
وی افزود: پرداختن به محتوا در هیئات مذهبی و در ماه محرم و صفر مسئله مهمی است که اِن‌شاءالله مورد توجه قرار گیرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان بر لزوم اتحاد و وحدت و وفاق در هیئات مذهبی تاکید کرد و گفت: دشمن خود را متعهد کرده است که حتی در هیئت‌های ما نفوذ کند؛ امروز پیامی دیدم که در آن شبکه‌های صهیونیستی به چگونگی نفوذ برای ایجاد اختلاف بین هیئت‌ها پرداختند و از این رو ما باید بر وحدت و جذب حداکثری تمرکز کنیم؛ اگر کسی می‌خواهد پرچمی برای امام حسین (ع) بلند کند، به او میدان دهید و کمک کنید که کار کند.
حجت‌الاسلام فوقی با اشاره به اینکه جریان‌های سیاسی و مذهبی همه معتقد به وحدت قلوب هستند و ما باید این مهم را مد نظر قرار دهیم، تصریح کرد: مجموعه مدیریت شهری و همه مسئولان برای ایجاد فضاهای مذهبی دست به دست هم دادند و ما نیز تلاش می‌کنیم؛ همه کمک می‌کنند و این خودخواهی است که ما ظرفیت و زحمات دوستان را در استانداری، شهرداری، سپاه و جبهه فرهنگی نادیده بگیریم.
وی ضمن تقدیر از علی قاسم‌زاده شهردار اصفهان، اظهار داشت: شهردار اصفهان یکی از چهره‌هایی است که برای مسائل تربیتی و تحول در فضای شهر وقت می‌گذارد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان خاطرنشان کرد: امسال همه کمک کنند که دهه محرم و عاشورا عظیم‌تر و قوی‌تر از سال قبل برگزار شود.