خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کی‌یف مسئولیت حمله تروریستی به پل کریمه را برعهده گرفت

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 26 تیر 1402 - 12:00
سازمان جاسوسی اوکراین (SBU) با انتشار یک آهنگ محلی در کانال تلگرامی این سازمان، به طور تلویحی مسئولیت حمله تروریستی به پل کریمه را برعهده گرفت.
پل،كريمه،اوكراين،تروريستي،حمله،سازمان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، ساعاتی پس از انتشار خبر وقوع انفجار در پل کریمه که در پی آن سه غیرنظامی کشته و زخمی شدند، سازمان جاسوسی اوکراین با انتشار آهنگی محلی که در آن به یک «پل» اشاره شده، به طور غیرمستقیم مسئولیت این حمله تروریستی را برعهده گرفت.
سازمان جاسوسی اوکراین در این پست تلگرامی، نسخه‌ای اصلاح شده از یک آهنگ محلی اوکراین را منتشر کرد که در بخشی از متن ترانه آن آمده است: «پُلی که به خواب می‌رود!»
همچنین یکی از مقامات این سازمان به نام آندری یوسوف، به نقل از کایریل بودانوف، رئیس این تشکیلات، گفت که «وجود پل کریمه ضرورتی ندارد.»
الکسی گونچاروک، قانونگذار اوکراینی نیز این حمله تروریستی که به مرگ والدین یک دختر جوان منجر شده است را «پیروزی برای اوکراین» توصیف کرد و قصد دارد به هر کسی که در آن دخیل بوده است، «جایزه» بدهد.
کمیته ضدتروریسم ملی روسیه اعلام کرد «پل کریمه با حمله تروریستی پهپادهای اوکراینی هدف قرار گرفت.»
پل کریمه موسوم به «کِرچ»، شبه‌جزیره کریمه که سال ۲۰۱۴ با برگزاری همه‌پرسی به خاک مسکو الحاق شد را به روسیه متصل می‌کند؛ پاییز پارسال نیز ارتش اوکراین این پل را منفجر کرده بود.