خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفر رئیس جمهور الجزایر به چین- اخبار آفریقا - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 26 تیر 1402 - 11:46
رئیس جمهور الجزایر امروز وارد پکن می شود تا با مقامات چین درباره توسعه روابط دوجانبه به ویژه در حوزه های اقتصادی به گفت وگو بنشیند.
الجزاير،چين،اقتصادي،بريكس،گروه،كشور،پكن،سفر،همكاري،روابط،توسعه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، براساس بیانیه دفتر ریاست جمهوری الجزایر «عبدالمجید تبون » در پایان سفر خود به قطر دیشب این کشور را ترک کرد تا صبح امروز در پکن با مقامات چین دیدار کند.
به نوشته روزنامه الجزایری « خبر امروز» چین از بزرگ ترین شرکای اقتصادی الجزایر به شمار می‌رود و دولت الجزیره خواهان پیوستن به سازمان همکاری شانگهای و گروه بریکس است.
همچنین الجزایر در خواست عضویت در بانک « توسعه جدید » وابسته به گروه بریکس را داده‌ است.
عضویت الجزایر در این بانک مقدمه‌ای برای پیوستن کامل این کشور به گروه بریکس محسوب می‌شود.
بریکس قدرت‌های اقتصادی نو ظهور متشکل از کشورهای برزیل، روسیه ، هند، چین و آفریقای جنوبی است که نیمی از جمعیت جهان و 38 درصد از قدرت اقتصادی دنیا را در اختیار خود دارد.
سازمان همکاری شانگهای متشکل از چین، روسیه، قزاقستان، قرقیزستان ، تاجیکستان ، مغولستان، هند، پاکستان و افغانستان و ایران است.
این سازمان برای توسعه همکاری‌های چندجانبه اقتصادی، سیاسی و امنیتی تشکیل شده‌ است.
به گفته سفیر چین در الجزایر، پکن مهم ترین شریک اقتصادی و صنعتی الجزیره به شمار می‌رود و توافقنامه‌های متعددی در زمینه همکاری‌های فناوری، اطلاعات، صنایع فضایی، بهداشت و کشاورزی میان دو طرف امضاء شده و قرار است خط تولید خودروهای چینی به زودی در الجزایر راه اندازی شود.
«لی جیان» با اشاره به روابط دیرینه میان چین و الجزایر اظهار داشت: الجزایر اولین کشور عربی است که توافقنامه «همکاری راهبردی فراگیر» را با پکن امضاء کرد.
شماری از کارشناسان تحولات الجزایر با اشاره به برنامه سفر تبون به کشورهای شرقی معتقدند الجزایر نگاه به شرق دارد و در صدد توسعه روابط اقتصادی و ...
با این کشورهاست.
رئیس جمهور الجزایر در سفر دو روزه خود به قطر با امیر این کشور درباره گسترش روابط دوجانبه، تحولات منطقه‌ای و جهانی به گفت‌وگو نشست.
انتهای پیام/