سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۵ گروه تخصصی در معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد تشکیل شد

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | دوشنبه، 13 خرداد 1398 - 14:07
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی از تشکیل ۳۵ گروه تخصصی در این معاونت خبر داد.
علوم،انساني،اسلامي،محور،هنر،خسروپناه،معاونت،گام،آزاد

خسروپناه:
حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان تحول در علوم انسانی با محوریت بیانیه گام دوم»، برگزار شد، فراز‌هایی از بیانه گام دوم انقلاب اسلامی و تاکیدات مقام معظم رهبری درخصوص علوم انسانی را مطرح کرد.
به گزارش، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی در نشست اساتید علوم انسانی واحد کرج که با موضوع «»، برگزار شد، فراز‌هایی از بیانه گام دوم انقلاب اسلامی و تاکیدات مقام معظم رهبری درخصوص علوم انسانی را مطرح کرد.
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: یکی از توصیه‌های هفت‌گانه مقام معظم رهبری در بیانه گام دوم انقلاب، علوم انسانی است که اگر در تحقق این بیانیه به فکر تعالی علوم انسانی نباشیم، قطعاً در سایر حوزه‌ها نیز دچار مشکل خواهیم شد.
خسروپناه گفت: از دستاورد‌های سفر‌های استانی این معاونت، کشف و شناسایی اساتید نخبه و صاحب نظر درخصوص علوم انسانی است که برای ایجاد تغییرات در شرایط موجود به صورت ستادی با این معاونت همکاری کنند.
کلید تفکر محور شدن دانش آموز و دانشجو
وی بیان کرد: دانش آموز و دانشجو زمانی تفکر محور عمل می‌کند که معلمان و استادان برای تربیت پژوهش محور و تفکر محور به آنان آموزش دهند و از سیستم آموزش محور صرف فاصله بگیرند.
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با تشریح سه مولفه بروزرسانی علوم انسانی و برخورداری از آخرین علوم روز دنیا، بومی‌سازی علوم انسانی و درگیر کردن این علوم با مسائل روز جامعه و در نهایت اسلامی‌سازی علوم انسانی، اظهار کرد: این معاونت به دنبال تعالی علوم انسانی و هنر است که از طریق این سه مولفه به آن دست خواهیم یافت.
خسروپناه در پایان با اشاره به وجود ۳۵ گروه تخصصی در معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، از صاحب نظران و مسئولان ذیربط خواست با توانمندسازی اساتید، تألیف کتب درسی، راه‌اندازی مجلات تخصصی و علمی پژوهشی، برقراری کرسی‌های نظریه‌پردازی و...
به ارتقای این علوم کمک کنند.
انتهای پیام/