خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشرفت ۵۰ درصدی پایانه مکانیزه غلات در بندر امام

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 25 تیر 1402 - 15:35
بندر امام- معاون اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان گفت: با اتمام عملیات مونتاژ ۲ دستگاه مکنده در پایانه مکانیزه شماره ۲ غلات بندر امام روند احداث آن به ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی رسید.
ظرفيت،پايانه،تخليه،تكميل،عمليات،تن،مكنده،اسكله،بندر،كالاي

به گزارش خبرنگار مهر، صدرالله بهرامی بعد از ظهر امروز یکشنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای با اشاره به سرمایه‌گذاری ۱۶ میلیارد ریالی بخش خصوصی با هدف افزودن پنج میلیون تن ظرفیت تخلیه و بارگیری کالای اساسی در مجتمع بزرگ بندر امام بیان کرد: در ادامه روند تکمیل احداث این پایانه تمام مکانیزه غلات، عملیات مونتاژ ۲ دستگاه مکنده تکمیل و چهار دستگاه مکنده دیگر در حال آماده سازی برای مونتاژ بر اسکله هستند.
معاون مهندسی و عمران اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان افزود: بهره‌گیری از تأسیسات و تجهیزات پیشرفته شامل ۶ دستگاه مکنده پرقدرت با ظرفیت تخلیه یک هزار و ۸۰۰ تن بر ساعت از ویژگی‌های قابل توجه تجهیزات پایانه مذکور به شمار می‌رود.
وی در تشریح آخرین وضعیت عملیات اجرایی این پروژه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، احداث ۱۵ کندوی نگهداری غلات از مجموع ۲۰ کندو، اجرای سقف کندوهای باقی مانده، محوطه‌سازی‌ها، آماده‌سازی شمع‌کوبی زیر سیلوهای صادراتی و سیلوهای انتقال و همچنین آماده‌سازی اسکله برای نصب سازه خط انتقال را از جمله بخش‌های این عملیات برای تکمیل پایانه مذکور عنوان کرد.
بهرامی در ادامه برخورداری از ٢٠ کندو ترانزیتی به ظرفیت مجموعاً ۲۵۰ هزار تن از جمله بخش‌های این پایانه برشمرد و گفت: در کنار خطوط ریلی داخلی سایت به طول یک هزار و ۵۰۰ متر، گالری انتقال از اسکله تا سیلوها شامل ۲ خط به ظرفیت هر کدام یک هزار و ۸۰۰ تن بر ساعت و طول ۱۰۰۰ متر احداث و تکمیل می‌شوند.
وی در تشریح مزیت‌های بهره‌گیری از این پایانه، کاهش ترافیک اسکله‌ها به دلیل تسریع در فرآیند تخلیه، کاهش طول مدت عملیات تخلیه یک فروند کشتی از هشت به چهار روز، جلوگیری از معطلی کشتی‌ها در نتیجه کاهش یا حذف هزینه دموراژ و افزایش ظرفیت پهلودهی کشتی‌ها از جمله این مزیت‌ها دانست و تصریح کرد: با ایجاد زمینه و فرصت بیشتر برای صاحبان کالا و افزایش ظرفیت پذیرش و نگهداری استاندارد و بهداشتی کالای اساسی در مجتمع بندر امام، موقعیت این بندر به عنوان هاب کالای اساسی کشور برجسته‌تر می‌شود.