خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۰۰ میلیارد تومان به مرمت بازارهای شیراز اختصاص یافت

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 25 تیر 1402 - 15:15
شیراز- مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی و حمل و نقل ترافیک استانداری فارس گفت: ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای مرمت بازارهای وکیل و حاجی به استان فارس اختصاص یافت.
تومان،جمشيدي،مرمت

امیر حسین جمشیدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر بیان کرد: با توجه به آتش سوزی سال گذشته در بازار وکیل و خسارت‌هایی که این آتش سوزی به بازارهای وکیل، حاجی و سراهای جانبی وارد کرد و در راستای مرمت این بازارها ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل مسئولیت‌های اجتماعی وزارت نفت به استان فارس اختصاص یافت.
وی اضافه کرد: بر اساس تکلیفی که دولت به وزارت نفت ابلاغ کرده ۵۰ میلیارد تومان اعتبار امسال و ۵۰ میلیارد تومان در بودجه سال ۱۴۰۳ به استان فارس اختصاص خواهد یافت.
جمشیدی تاکید کرد: این اعتبارات برای مرمت سقف‌ها، کف سازی و مسقف کردن بازار حاجی هزینه خواهد شد.