کسب نشان سلامت تات برای برنج مازندران- اخبار مازندران - اخبار استانها تسنیم
مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران گفت: مازندران نشان سلامت تات برای محصول برنج را به دست آورد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حسن عنایتی کلیجی مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه طرح icm مدیریت مبارزه تلفیقی آفات برنج، در اراضی مازندران اجرا شد اظهار داشت: در این روش با استفاده از روشهای غیرشیمیایی مدیریت آفات برنج انجام میشود که در سطح 100 هکتار از اراضیآمل،قائمشهر، بابل،ساری،سیمرغ، محمودآباد، نکا و جویبار این طرح اجرا شد.
عنایتی تصریح کرد: 46 کشاورز در اجرای این طرح مشارکت کردند و برنج تولیدی نشان سلامت تات را به دست آورد.در این طرح هیچ سم و حتی قارچکش و حشرهکش برای پرورش محصول استفاده نشد.
وی گفت: با آلودگی مزارع به بیماری بلاست و یا سایر بیماریها از روش غیرشیمیایی برای کنترل بیماری استفاده شد و محصول تولیدی سالم می ماند.
عنایتی ادامه داد: 20 هکتار از اراضی استان پارسال در طرح icm در مرکز تحقیقات برنج آمل و بایع کلا نکا انجام شد که این میزان امسال به 100 هکتار رسید.
وی گفت: در طرح مدیریت مبارزه تلفیقی آفات برنج بدون استفاده از سم،شاهد افزایش عملکرد در هکتار هم بودیم.
مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران افزود: امسال 550 تن شلتوک برنج سالم تولید می شود که معادل 320 تن برنج سفید سالم با نشان سلامت تات است.
مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران با تاکید بر اینکه می توان با روش های ساده بدون مصرف سموم برنج تولید کرد خاطرنشان ساخت: بدون استفاده از سموم شیمیایی محصول سالم تولید شد.
مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران عنوان کرد: مازندران پیشتاز اجرای مدیریت تلفیقی آفات در برنج و کسب نشان سلامت تات در محصول برنج است.
انتهای پیام/