خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولین نشست شورای نوجوانان کانون اردبیل برگزار شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 25 تیر 1402 - 13:57
اردبیل- مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل گفت: اولین نشست شورای نوجوانان با هدف بهره‌مندی از ایده‌های آنان در پیشبرد برنامه‌ها و فعالیت‌های کانون در اردبیل برگزار شد.
نوجوانان،كانون،استان،اردبيل،شوراي،پيشبرد

به گزارش خبرگزاری مهر، ملیحه ملک‌زاده فرد ظهر یکشنبه در اولین نشست شورای نوجوانان کانون استان اردبیل اظهار کرد: اولین نشست شورای نوجوانان با هدف بهره‌مندی از ایده‌ها و نظرات آنان در پیشبرد برنامه‌ها و فعالیت‌های کانون در اردبیل با رویکرد تربیتی تشکیل شد.
وی با بیان اینکه کانون پرورش فکری سعی دارد با تغییر رویکرد خود نسبت به مسائل نوجوانان، آنان را برنامه‌ریزی و اجرای فعالیت‌ها و برنامه‌های مختلف مشارکت دهد، افزود: نوجوانان از توانایی لازم برای انجام کارهای بزرگ و اثرگذار برخوردارند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل بیان کرد: نوجوانان سرشار از انرژی و ذهنی خلاق هستند و بهتر از هر کسی روحیات و نیازمندی‌های خود را می‌شناسند که لازم بوده امور مربوط به خود را به دست بگیرند و با راهنمایی مربیان مرکز طرح و ایده‌های خود را عملیاتی کنند.
ملک‌زاده فرد ادامه داد: مدیران و تصمیم‌گیرندگان فردای کشور همین نوجوانان هستند و ما هم تلاش می‌کنیم با مسئولیت دادن و سپردن مدیریت امور نوجوانان در مراکز کانون به این اعضا، آنان را در کسب تجربه برای پذیرش مسئولیت‌های مهم و متعهدانه در آینده‌ای نزدیک یاری کنیم.
وی خاطرنشان کرد: با برگزاری جلسات مستمر توسط شورای نوجوان کانون استان، از مسئولان استان و شهرستان نیز برای شنیدن نظرات و دیدگاه‌های نوجوانان دعوت به عمل‌آورده و از اساتید و صاحب‌نظران برای کمک به پیشبرد اهداف تربیتی نوجوانان نیز بهره‌مند خواهیم شد.