خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا نفت سوریه را همچنان غارت می‌کند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 24 تیر 1402 - 22:57
نظامیان آمریکا کاروان بزرگ دیگری شامل ۳۵ تانکر که نفت سرقت شده سوریه را حمل می‌کردند را راهی پایگاه‌های غیرقانونی خود کرد.
سوريه،نظاميان،نفت،شبه،خودرو

نظامیان آمریکایی در ادامه سرقت نفت سوریه یک محموله جدید را از طریق گذرگاه غیرقانونی الولید به عراق منتقل کردند.
براساس گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) منابع محلی در حومه الیعربیه از توابع حسکه تایید کردند که یک کاروان متعلق به نیرو‌های اشغالگر آمریکا متشکل از ۱۲۰ خودرو شامل ۶۵ خودرو حامل تجهیزات، ۲۵ خودرو مجهز به یخچال و ۳۵ تانکر نفت سرقتی سوریه، خاک سوریه را ترک کرد.
طبق گفته این منابع، محموله نفت سرقتی سوریه از طریق گذرگاه غیرقانونی الولید در حومه حسکه به عراق منتقل شد.
مناطق تحت اشغال نیرو‌های آمریکایی و شبه نظامیان موسوم به «نیرو‌های دمکراتیک سوریه» (قسد) تحت حمایت آن‌ها در الحسکه و دیگر مناطق شمالی سوریه، همواره شاهد اعتراضات شهروندان سوری به حضور اقدامات تروریستی اشغالگران و شبه نظامیان علیه ساکنان این مناطق است.
دولت سوریه بارها تاکید کرده است که این شبه نظامیان و آمریکایی‌ها در شرق و شمال شرق سوریه هدفی جز غارت نفت ندارند و حضور آنان غیر قانونی است.