تسویه بدهی 217 میلیاردی تأمین اجتماعی به پزشکان و داروخانه های اردبیل- اخبار اردبیل - اخبار استانها تسنیم
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل گفت: 217 میلیارد تومان بدهی تأمین اجتماعی را به مراکز طرف قرارداد نظیر مطب پزشکان، دندانپزشکان و داروخانه ها پرداخت کردیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، مهدی نیکسیرت عصر امروز در نشست با خبرنگاران در اردبیل اظهار کرد: تا آخر دی ماه سال گذشته نیز بدهی دانشگاه را پرداخت کردیم و تلاشمان بر این است تا بدهی سه ماهه امسال را نیز تسویه کنیم.
وی از صدور مجوز برای استخدام 42 نفر در رشتههای مورد نیاز و برای تأمین نیروی بیمارستانها و درمانگاههای استان اردبیل خبر داد و تصریح کرد: استخدام در مدیریت درمان سفارشی نیست بلکه از طریق آزمون انجام میشود.
پایان کار با پزشکان زیرمیزیبگیر
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل در مورد پدیده زیرمیزی گفت: با هماهنگی بازرسی و دادستان اردبیل تلاش میکنیم تا پدیده زیرمیزی را در این مدیریت به حداقل برسانیم چرا که این موضوع بازی با آبروی جامعه پزشکان است.
نیکسیرت افزود: در صورت گزارش هرگونه دریافت زیرمیزی، با پزشکان متخلف قطع همکاری میکنیم.
وی از تحول عظیم در حوزه درمان در سالجاری خبر داد و خاطرنشان کرد: با عمل به 48 مصوبه سفر مدیرعامل سازمان به استان اردبیل امیدواریم مشکلات و نارساییهای حوزه درمانی، بیمهای و سرمایهگذاری برطرف شود.
نیکسیرت احداث درمانگاه نمین را جز اولویتهای اصلی برشمرد و اضافه کرد: این درمانگاه بعد از گذشت سالها وعده و وعید در مرحله احداث است که با پیشرفت 30 درصد تا دهه فجر آماده بهرهبرداری خواهد شد.
وی بیان کرد: اعتبارات عمرانی حوزه درمان بیش از 500 میلیارد تومان است که این رقم حتی از اعتبارات عمرانی استان نیز فراتر است که نشان میدهد در حوزه درمان و اجرای طرحهای عمرانی کار با مطلوبیت به پیش میرود.
نیکسیرت در ادامه سخنان خود اظهار کرد: تلاش ما بر ارائه خدمات تخصصی در درمانگاهها و بیمارستانهای تأمین اجتماعی است که در همین راستا درمانگاه تخصصی سبلان با پیشرفت مناسب در مرحله اجراست که تا آخر امسال تکمیل و تحویل خواهد شد.
وی بازسازی تأسیسات مکانیکی بیمارستان سبلان، تجهیز بخش اطفال و فیزیوتراپی بیمارستان سبلان و بازسازی تأسیسات بیمارستان ارس پارسآباد را از دیگر طرحهای در حال اجرای مدیریت درمان اعلام کرد.
نیکسیرت تصریح کرد: فرسودگی درمانگاه خلخال و ناایمن بودن آن نگرانیهایی را به وجود آورده که تلاش میکنیم با تأمین زمین جدید، احداث درمانگاه جدید را به عنوان اولویت مد نظر قرار دهیم.
وی گفت: توسعه تخت بیمارستان ارس تا 96 تخت و بیمارستان سبلان اردبیل تا 256 تخت به همراه احداث درمانگاه تخصصی بیلهسوار دیگر اولویتی است که مورد توجه مدیریت درمان قرار گرفته است.
نیکسیرت در مورد کمبود اقلام دارویی در درمانگاهها و بیمارستانهای تأمین اجتماعی افزود: تأیید 6 تا 9 ماهه اقلام دارویی مورد توجه بوده و در کنار تسویه بدهی به شرکتهای دارویی، در حال حاضر ذخیره دارویی را به بیش از 9 ماه رساندیم.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل بیان کرد: در مجموع سال گذشته یک میلیون و 259 هزار بیمه شده از خدمات درمانگاهها و بیمارستانهای تأمین اجتماعی اعم از جراحی، زایمان طبیعی، سزارین و ویزیت پزشکان عمومی بهرهمند شدند.
انتهای پیام/131/.