خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استفاده آمریکا از «سایت‌های سیاهی» برای نقض حقوق بشر و شکنجه

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 24 تیر 1402 - 15:57
آمریکا مراکزی موسوم به «سایت‌های سیاهی» برای بازداشت افرادی که آن‌ها را تروریست می‌نامد در سراسر جهان ایجاد کرده است.
آمريكا،گوانتانامو،روبرو،زندان،ايجاد

زندان گوانتانامو فقط یکی از چندین مرکز موسوم به «سایت‌های سیاهی» است که آمریکا برای نگهداری افرادی که آن‌ها را تروریست می‌نامد در سراسر جهان ایجاد کرده است.
زندانیان در زندان گوانتاناموی آمریکا در خلیج کوبا با بازداشت‌های طولانی مدت و شکنجه توسط ماموران روبرو می‌شوند.
به گزارش شین هوا، فیونولا نی ائولین گزارشگر ویژه سازمان ملل ماه ژوئن از گوانتانامو دیدار کرد و به خبرنگاران درباره «رفتار بی‌رحمانه و غیر انسانی» که بازداشت شدگان با آن روبرو هستند توضیح داد.
زندان گوانتانامو فقط یکی از چندین مرکز موسوم به «سایت‌های سیاهی» است که آمریکا برای نگهداری افرادی که آن‌ها را تروریست می‌نامد در سراسر جهان ایجاد کرده است.
آمریکا در طول سال‌ها به شکل مخفیانه، اردوگاه‌های بازداشتگاهی را در دست کم ۵۴ کشور و منطقه ایجاد کرده است.
آمریکا از این اردوگاه‌ها به عنوان مراکز بازجویی از «مظنونان تروریستی» و دور زدن چالش‌های حقوقی موجود در این حوزه استفاده می‌کند.
از مجموع ۷۸۰ نفر که در گوانتانامو زندانی هستند، کمتر از ۲۰ نفر محاکمه شده‌اند.
این در حالی است که تعداد قابل توجهی از زندانیان با بازداشت طولانی و شکنجه روبرو هستند بدون اینکه به دادگاه رسمی دسترسی داشته باشند.