خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هندوستان میزبان نمایشگاه "مد و لباس ایرانی ـ اسلامی" شد- اخبار کرمان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 24 تیر 1402 - 14:42
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: یکی از بزرگ ترین نمایشگاه های تخصصی پوشاک و هنر صنعت ایران پاییز امسال در هندوستان و دهلی برگزار می شود
مد،لباس،كرمان،كشور،كارگروه،ساماندهي،فرهنگ،دبير،ايراني،نظام،ب ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، مجید امامی، دبیر شورای فرهنگ عمومی و مسئول کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور صبح امروز، در نشست تخصصی با فعالان حوزه مد و لباس استان کرمان با بیان اینکه کارگروه ساماندهی مد و لباس از سال 85 با قانون مجلس تشکیل شده، اظهار داشت: این کارگروه چند هدف مهم داشته است.
وی با بیان اینکه مد یک امر فرهنگی است و الزاماً نظام صنعتی و یا اقتصادی کشور نمی‌تواند آن را هدایت کرده و یا از آن بهره‌برداری کند، گفت: حداقل می‌توان گفت بهره‌بردار نظام مد در کشور نظام فرهنگی و خانواده‌ها و اصحاب فرهنگ هستند که از ترویج یک مد خوشحال یا ناراحت می‌شوند و فعالان حوزه صنعت بازیگران اصلی نظام مد در کشور هستند.
دبیر شورای فرهنگ عمومی و مسئول کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور ادامه داد: یک کار برای اینکه بخواهد برای بلند مدت مد شود و یا بخواهد در یک دوره کوتاه مدت ترند و روند شود باید تعداد زیادی از آن تولید شده و تبلیغات زیادی برای آن انجام شود و از این رو ساماندهی طراحان مد و لباس در دستور کار قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه تمام حمایت‌ها در عرصه آموزش، مالی و مالیاتی در این سامانه انجام می‌شود، افزود: تلاش ما بر این است که مشاغل خانگی، صنایع تولیدی لباس و مؤسسات تک منظوره تحت حمایت ارشاد نیز بتوانند در این سامانه ثبت‌نام کرده و عضو شوند.
امامی اشاره به اینکه ظرفیت‌ بی‌نظیر استان کرمان در حوزه طراحی، تولید لباس فاخر و به ویژه رودوزی‌های اصیل ایرانی، گفت: کرمان پایتخت و مبدأ رودوزی‌های اصیل ایرانی بر روی لباس‌های معاصر است و پته‌دوزی کرمان شهره جهانی دارد.
وی از برپایی نمایشگاه مد و لباس ایرانی اسلامی در هندوستان خبر داد و افزود: با همکاری رایزن فرهنگی برگزاری هفته فرهنگی ایران و برپایی نمایشگاه‌های پوشاک، حجاب، صنعت و هنر پوشاک ایرانی اسلامی در کشورهای مختلف در حال انجام است و تاکنون در مسکو به‌صورت موفق برگزار شده‌ است.
دبیر شورای فرهنگ عمومی و مسئول کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، ادامه داد: در ونزوئلا نیز این امر رقم می‌خورد اما یکی از بزرگ‌ترین نمایشگاه‌های تخصصی پوشاک و هنر صنعت ایران پاییز امسال در هندوستان و دهلی برگزار می‌شود که در این نمایشگاه جایگاه ویژه‌ای به هنرمندان کرمان اختصاص داده شده است.
وی از راه‌اندازی انجمن طراحان مد و لباس کرمان خبر داد و افزود: با تشکیل این انجمن امیدواریم حداقل هر سه ماه یک بار نمایشگاهی از بهترین آثار، طراحی‌ها و تک‌دوزی‌های بانوان استان برپا شود.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور جشنواره مد و لباس فجر را نیز مورد توجه قرار داد و گفت: این جشنواره در بهمن‌ماه برگزار می‌شود و حتماً بخش استانی جشنواره دوازدهم در کرمان برگزار خواهد شد که با نمایش، رقابت و کارگاه‌های جنبی همراه است.
انتهای پیام/511/