سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری رویداد خانواده و فرهنگ عامه

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 24 تیر 1402 - 09:35
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: الگوی خانواده ایرانی اسلامی به جهان نمایش داده خواهد شد.
خانواده،رويداد،جمهور،فرهنگ،رئيس،خزعلي،معاون

انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه ایام گذشته مربوط بود به روز خانواده بود، گفت: امیدواریم این ایام ما را خانواده تراز و مطلوب ایران اسلامی رهنمون کند.
وی افزود: بر همین اساس رئیس جمهور پیامی ارسال کردند مبنی بر اینکه پشتیبانی دستگاه‌های اجرایی از قوانین که موضوع خانواده را در بر می‌گیرد باید با همکاری مردم و دستگاه‌ها انجام شود
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه به برگزاری رویداد خانواده و فرهنگ عامه اشاره کرد و بیان داشت: کلان برنامه‌ای در این زمینه داریم و رویدادی در ذیل ۹ گروه برگزار و به نیاز‌های خانواده می‌پردازد.
خزعلی بیان داشت: کارگروه‌ها ایده‌های مردمی در حوزه خانواده و فرهنگ دارند و زمینه ساز ترفیع تمدن هزاران سال پیش را داریم و خیلی از این موضوعات به فراموشی سپرده شده مانند بازی‌های محلی و آداب و رسومی که مربوط به محیط زیست و عدم اصراف و..
بوده است و اکنون به این مساله پرداخته می‌شود.
وی با اشاره به اینکه این رویداد برای ارتقای فرهنگ عمومی است، افزود: این ۹ گروه با افراد متخصص در ارتباط و نیرو‌های مردمی را در کشور را در قالب یک شبکه جمع آوری و استعداد‌ها و خلاقیت‌ها را شناسایی و از بهترین‌ها برای ارتقای فرهنگ استفاده خواهد شد.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: رویداد‌های فرعی نیز در ذیل این رویداد در قالب آموزشی، رسانه و… برگزار همچنین بنا داریم این رویداد در سطح بین المللی نیز برگزار شود.
خزعلی بیان داشت: در این رویداد نمونه‌ای از خانواده ایرانی اسلامی که دنیا طالب آن است به نمایش گذاشته می‌شود این الگو، الگوی سوم است و ضمن اینکه از سنت استفاده می‌کند با مدرنیته و پیشرفت روز هم خانواده را حفظ می‌کند.