۱۷۶ فقره تسهیلات نوسازی بافت فرسوده در استان مرکزی پرداخت شد
مهر
|
استانها
|
دوشنبه، 13 خرداد 1398 - 12:31
اراک- سرپرست معاونت بازآفرینی شهری و مسکن اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی از پرداخت ۱۷۶ فقره تسهیلات نوسازی بافت فرسوده طی سال گذشته در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید انعامی با اعلام خبر فوق اظهار داشت: این اداره کل در راستای تحقق قانون ساماندهی و حمایت از احیا، بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری و سکونتگاه های غیررسمی در سال ۹۷ اقدام به معرفی ۱۷۶ نفر از افراد واجد شرایط به بانک عامل جهت دریافت تسهیلات کرده است.
وی افزود: مبلغ تسهیلات نوسازی بافت فرسوده در کلانشهر اراک به ازای هر واحد مسکونی ۵۰ میلیون تومان و در سایر شهرهای استان ۴۰ میلیون تومان با سود ۹ درصد و حداکثر مدت بازپرداخت ۱۲ سال می باشد.
سرپرست معاونت بازآفرینی شهری و مسکن اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون نیز ۳۱ نفر از واجدین شرایط برای دریافت تسهیلات نوسازی بافت فرسوده به مبلغ ۹۳۰ میلیون ریال به بانک مسکن معرفی شده اند و این روند همچنان ادامه خواهد داشت.