خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اقتدار ایران اسلامی نظام سلطه را به زانو درآورده است

مهر | استان‌ها | جمعه، 23 تیر 1402 - 14:57
یاسوج_ امام جمعه موقت گچساران گفت: اقتدار ایران اسلامی نظام سلطه را به زانو درآورده است.
جامعه،دفاع،عفاف،گچساران،صفايي،نهي،حجاب

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علیرضا صفایی در خطبه‌های این هفته از نماز جمعه گچساران، افزود: ۲۷ تیرماه مصادف با پذیرش قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت توسط جمهوری اسلامی در راستای ۸ سال دفاع مقدس است و شرق و غرب از رژیم بعثی در دوران جنگ حمایت کردند.
وی با بیان اینکه ایستادگی و مقاومت ملت ایران پیروزی‌های متعددی را در جبهه‌های مختلف رقم زد، تصریح کرد: جنگ از جهاتی نعمت بود و امروز اقتدار ایران اسلامی نظام سلطه را به زانو درآورده که به دلیل آن جانفشانی‌های دوران دفاع مقدس است.
امام جمعه موقت گچساران به نزدیک بودن ایام محرم اشاره کرد و گفت: توجه به مکتب امام حسین (ع) ضروری است.
وی محرم را دهه احیای امر به معروف و نهی از منکر دانست و تصریح کرد: امروزه شاهد برخی هنجار شکنی ها در بحث عفاف و حجاب هستیم که باید با آگاهی کامل نسبت به امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اقدام کرد.
صفایی با تاکید بر دفاع آگاهانه مردم از عفاف و حجاب در جامعه، گفت: بی حیایی و بی عفتی جامعه را آلوده می‌کند.
وی همچنین جهاد تبیین را در جامعه ضروری دانست و بر تبلیغ و تببین تاکید کرد.